Mit tegyek? Anyukám 41 éves és gyermeket akar az új párjától!
én részben veled értek egyet.anyukád hozzáállása h.majd te felneveled,ha lesz valami...ez az önző dolog....de ha Isten megsegíti és valóban él még 20-25 évig(60-65 éves még bőven megérheti,,sőt..)akkor szíve joga,a 41 nem olyan vészes kor ám...a gyerek fiatalít:))
amúgy szerintem nem az "irigység" szól belőled...
ha tényleg akarják,és megfelelő körülmények közt élnek(pl.)anyagi)+a fizikai állapotuk is lehetővé teszi,(dolgozóképesek,nem betegesek.)szerintem örülj neki.ne ellenkezz!!
Páran céloztak rá, hogy a testvérrel kapsz valami nagyon jó dolgot, egy erős köteléket, szeretetet, aminek érdemes örülni.
Igazuk van, higyj nekik.
41 évesen még szülhet, bár igyekeznie kell
igazuk van az előttem szólknak, ebbe nem szólhatsz bele
biztosan nagyon szerelmes az új párjába, ez természetes, ha gyereket akarnak
a testvér pedig jó dolog :)
Véleményem szerint ebbe nem szólhatsz bele, ő viszont nem várhatja el Tőled, hogy Te neveld az új gyerekét. Ahogy - az egyik leírt sztori kapcsán - szerintem nincs joga egy szülőnek új gyereket szülni, ha nincs ideje (vagy kedve) gondozni, és az idősebb gyerekére sózza. Egyik barátnőm gyakorlatilag maga nevelte fel a testvéreit, megtett, amit tudott, de se neki, se a tesóinak nem tett valami jót a szülői törődés hiánya...
De szerintem Anyukád örömmel fogja gondozni a párjával együtt a tesódat, nem fogják Rád sózni!
Részedről viszont morbid volt azt feltételezni, hogy mi lesz, ha meghal - 41 éves az még majdhogynem fiatal, és bőven életben marad még 20 évig, amíg a gyerek felnő, de valószínűleg tovább is! Szerintem csak viccből mondta erre a nem túl jóleső feltételezésre, hogy "majd Te neveled."
Nekem nincs testvérem, 26 évesen lett egy "készen kapott", égből pottyant 19 félhúgom, és nagyon örülök Neki! Tudom, hogy ez más, na de akkor is!
Nem olyan tragikus ez.
Még valami.
Az én Anyukám 10 évvel idősebb a Tiednél, nem sikerült új párt találnia, és időnként olyanokat mond, hogy "az ő életének már vége, neki már mindegy" Összetenném a két kezem, ha boldog lenne egy új párkapcsolatban, és úgy fogná fel, hogy még sok öröm áll előtte az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!