Egy anyuka azért nem vesz a nagyobbik gyerekének nasit, csak a kicsinek, mert a nagyobbik már kapott, mikor kicsi volt. Mi a véleményed erről? Jogos?
Engem is mindig így megkülönböztetett anyám.
Felnőttem, összepakoltam és eljöttem.
Nem is hiányolt, továbbra is mindent megadott az öcsémnek.
Most ott tartunk, hogy én bazi sok munkával és majdnem 10 évvel később, saját kis házban vagyok a feleségemmel és a fiammal. Az öcsém pedig egy drogelvonó szanatóriumban.
Anya az után keresett fel, hogy az öcsém oda került.
Pontozzatok le, vagy amit akartok, de elküldtem.
Mehet ahhoz, akinek kinyalta a seggét, mikor tőlem egy szelet kenyeret sajnált, mikor kértem!!!
Ilyen esetben mondom azt, hogy remélem ha felnőnek, akkor sza*nak az anyjuk fejére, mert azt érdemelné.
Ilyen nőnek nem való gyerek, mert ez nem nevelés, sőt nem is szeretet.
31. es vagyok.
Az anyám simán azt akarta, hogy mindent felejtsek el, és unokázni akart. Sajnálom, én nem tudtam még átölelni sem. Mondjuk még annyit sem mondott, hogy bocsánat, csak azt akarta, hogy mindent tegyünk félre, és viszi a babát sétálni. Hát, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!