Egy anyuka azért nem vesz a nagyobbik gyerekének nasit, csak a kicsinek, mert a nagyobbik már kapott, mikor kicsi volt. Mi a véleményed erről? Jogos?
Nekem mostoha anyám ilyen. Fél tesómnak mindig vesz valamit amikor elmegyünk vásárolni. Én nem szoktam kérni sa nagyon ritkán egy balaton szeletet vagy egy vadász csokit és azt mondja, hogy minek az neked, hisz mindig fogyókúrázol aztán amikor hazamegyünk elkezdi nyomkodni a hátam és megjegyzi, hogy csont és bőr vagyok.
Nem jogos. Ha megszült akkor neked is ugyanúgy jár.
Na, így kell megutáltatni egymással a testvéreket! Gyönyörű!
Nekem két gyermekem van, de soha nem tudnám megtenni, hogy az egyiktől megvonok valamit. Ha anyagi gondom lenne, akkor inkább magamnak nem vennék meg valamit, vagy nagyobb dolog helyett két egyforma kisebbet kapnánk!
Nekem két gyermekem van. Már mindketten nagyok, négy év van közöttük.
A munkahelyemen Mikulásünnepségre elvittem a 4 éves kisfiamat. Sajnos, már a lányom elkerülte ekkor a bűvös 6 évet, ezért ő már nem kaphatott ajándékot.
Zárójelben jegyzem meg, egy 6 éves kislány már nem gyerek?
Kisfiam, amikor odamehetett a Télapóhoz és megkapta a csomagját, azt mondta a Télapónak:
A testvéremnek is kérek.
Kért és kapott. Láttátok volna, milyen boldogan adta oda a kislányomnak.
Ők megszokták, hogy mindketten ugyanúgy kapnak. Soha nem tettem közöttük különbséget. Nem is értem ezt a logikát. Nem, ez nem jogos. Ez kivételezés a kicsivel. Mondhatni azt, hogy gonoszkodás a nagyobbal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!