Miért panaszkodik egy anyunak, hogy nincs pénze, heti 1 joghurtot tud venni a gyerekének, de műkörmösre meg fodrászra telik neki? Nem értem!
Tegnap hallottam a buszon egy anyukát. (Mentálisan beteg, van róla papírja, kap X összeget asszem rokkant nyugdíjra. Munkát nem vállalhat a betegsége miatt).
Megdicsérte egy nő a haját meg a körmét. Erre az anyuka dicsekedett, hogy igen most jött a fodrásztól, előtte meg a körmét csináltatta meg, és az utolsó 10 ezreséből otthagyott 7 ezer ft-t.
Aztán meg panaszkodott, hogy jajj a gyereknek nem tud venni semmit szülinapjára, örül ha heti 1 joghurt jut neki.
Biztosan én vagyok ilyen idióta, de én inkább lemondok a fodrászról és a műkörömről, csak hogy a gyerekemnek a szülinapjára tortát vegyek vagy süssek.
Mielőtt letámadtok, látásból ismerem a nőt, mindig új körmei vannak, és a fodrászhoz is gyakran bejár. (közös a fodrászunk)
Én láttam olyan anyukát, 4 gyerekével a falubeli boltban. Az egyik egy nyalókát szeretett volna vetetni, leüvöltötte a fejét, hogy nem (kb. 70 ft lehet egy olyan vagy annyi sem), ő meg vett 4-5 doboz cigit... Ja és terhes is volt a következővel.
Konkrétan a leírtakra reagálva: nagyon olcsón meg lehet sütni egy tortát, akármilyen is a helyzet, megoldanám, hogy kapjon a gyermekem szülinapjára tortát. Az meg, hogy a fodrásszal, manikűrrel dicsekszik... Hát ott vágtam volna pofán, vagy legalább megkérdem: ha arra telik, akkor kajára bezzeg nem?
Miért volnál te az idióta? Minden épeszű, éplelkű, normális ember azt mondaná, hogy inkább élek magam kenyéren és vízen, de a gyerekemnek akkor is legyen. Ellentétben az általa leírt műkörmös önző szörnyetegekkel, akiknél mindig minden úgy kezdődik, hogy "először én, aztán, ha marad, akkor jönnek a többiek".
Anyósom ilyen ember volt: első mindig maga: cigi, KV, adósság..ja, hogy a gyereknek nincsen cipője? Kit érdekel? :((
"Tegnap hallottam a buszon egy anyukát. (Mentálisan beteg, van róla papírja, kap X összeget asszem rokkant nyugdíjra. Munkát nem vállalhat a betegsége miatt). "
Hat, ha nem normalis, akkor hol a problema?Valszeg csak beszel ossze-vissza.Amugy a valosagban is vannak ilyen anyak, azok meg egyszeruen k.csogok, es kesz.
Egyebkent ezt nem ertem:
"Mielőtt letámadtok, látásból ismerem a nőt, mindig új körmei vannak, és a fodrászhoz is gyakran bejár. (közös a fodrászunk)"
"De eddig nem láttam a körmeit, és a haja is úgy nézett ki, mintha szénakazal lenne."
Akkor most hogy is van ez? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!