Egy anyuka azért nem vesz a nagyobbik gyerekének nasit, csak a kicsinek, mert a nagyobbik már kapott, mikor kicsi volt. Mi a véleményed erről? Jogos?
Figyelt kérdés
majd 10 év van a gyerekek között.2012. júl. 2. 22:00
1/37 anonim válasza:
Szerintem nem jogos. 2-en vannak, illik mindkettőnek valamit venni, ha már az egyik kap.
2/37 anonim válasza:
Csodálatos anyuka lehet... :( Remélem, magának sem vesz semmi édességet, mert ő is evett már eleget, amíg kicsi volt. PFFF!!!
3/37 anonim válasza:
szerintem nem..nehogymár a gyerek tehessen arról, hogy előbb született :DD
4/37 anonim válasza:
Ekkora baromságot még nem is hallottam...
5/37 anonim válasza:
Akkor anyuka se kapjon semmit a szülinapjára, elvileg tavaly is volt neki... -.-"
A nagy nem fog emlékezni arra, mikor kicsi volt, ez a hülyeség azonban alapot ad arra, hogy a két testvér ne szeresse egymást...
6/37 anonim válasza:
Lehet az anyuka így kívánja a nagyobb gyerek tudomására adni, hogy dagadt.
7/37 anonim válasza:
Úristen!4 gyerekem van.19,16, 2és fél éves és egy 10 hónapos.A mai napig a nagyoknak is veszek mindíg valamit amikor vásárolok.Az én gyerekeim tehát mindegyiknek ugyanúgy "jár" kivétel nélkül.
8/37 A kérdező kommentje:
ráadásul két nagy van. nem dagadt egyik sem,izmosak.:)
2012. júl. 2. 22:11
9/37 anonim válasza:
Velem is ezt csinálta az anyám. Nagyon utáltam... ezzel az indokkal, amit írtál, kérdező. Pocsék volt, nagyon. A tesóm mai napig több mindent kap, mondván, és is megkaptam. Pedig nekem nem volt 12 évesen mobilom, számítógépem, tévém... ő 14 évesen már az 5! mobilt veszik neki, és a második laptopot fogyassza.
Én kértem, míg otthon laktam, mondták, hogy használjam a családi gépet, gyereknek nem jár ilyen. Erre elköltöztem, 1 év múlva a kicsi megkapott mindent, külön!!!
10/37 anonim válasza:
Szép kis nevelési mód, mondhatom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!