Lányok! Milyen életetek van/volt 12 évesen? (lent)
Most jelen időben irok de idősebbek is válaszoljanak:
-Hogy telik egy napod?
-Mit engednek/nem enged a szüleid?
-Milyen területen vagy önálló?
-Hogyan viselkedsz a haverjaiddal?
-Van/volt már pasid?
Köszi az értelmes válaszokat:)
szia!
én most vagyok 20 éves (lány).
12 évesen suliba jártam,hazamentem,kaja,tv,tanulás,rendrakás....így telt egy nap kb.
Havonta volt sulibuli,oda anyuék elengedtek (16:00-20:00ig tartott),de ők vittek,hoztak..Barátnőimmel akkor kezdtünk el sminkelni,ezért se szóltak(nem kell ám nagy dologra gondolni,csak szájfény,meg egy kis szemceruza :)).
Önálló voltam, magamnak csináltam kaját,mert anyuék késő délutánig dolgoztak..simán elmentem a boltba kajáért stb..tudtam mosni meg ilyesmik..takarítást is rám lehetett bízni..
Hát a haverjaimmal akkor eljártunk korizni a térre stb.. :) jól elvoltunk,bár ez csak hétvégén volt,hétköznap általában nem mentünk ki.
Nem volt pasim,csak utána 2 évvel..nekünk a pasizás abban "merült ki",hogy sulibulin táncoltunk a fiúkkal :)
Ti honnan tudjátok, hogy élnek a mai 12 évesek? Nekem fogalmam sincs róla.
Szerintem mindenki szerint a saját gyerekkora volt a legjobb. Anyu szerint akkor volt a legjobb gyereknek lenni, mikor ő volt az. (Most 46 éves.)
Ha most lennénk 12 évesek, tíz év múlva azt mondanánk, ez volt a legjobb kor 12 évesnek lenni. És mondom ezt úgy, hogy a húgommal mi is nagyon sokszor majdnem lekéstük a csúszást, mert elhagytuk az időzítőt.
25/L
"Ti honnan tudjátok, hogy élnek a mai 12 évesek?"
Én mondjuk onnan,hogy jópár gyerek van a rokonságomban és rengeteg barátomnak is van már családja.
Igaz még nem 12 éves az egyik srác,csak 8,viszont suli után az-az első,hogy bekapcsolja a számítógépet és nyomja a facebbookot.Vagy éppen játékokat tölt le.Ritkaság,hogy esetleg a szabadban "bandáznának".A másik,ha jól tudom most 10 éves,állandóan a mobilon lóg,vagy az apja laptopját nyúzza.Sőt,kb.3 hete voltam egy gyerekbuli félén.Baránőm kislánya töltötte a 13-at.Volt ott mindenféle korosztály és még itt is a mobiloké volt a főszerep.Fogócska,bújócska ,vagy akár egy jó társasjáték már valahogy nem sokat mond nekik.Természetesen nem mindegyikükre igaz ez,viszont én ezt látom,szinte mindenhol.Sajnos...Igen,és az öltözködést még meg sem említettem...
7. vagyok.
Most jutott eszembe, hogy amikor kb. 12-13 éves lehettem, a mozikba került a Titanic!
Este 8-kor kezdték, és fél 12 körül lett vége, de abban az időben még nem volt szokás a 12 éveseknek sminkelni, tűsarkút húzni, a lényeg az, hogy anyám elengedett egyedül a moziba, utána gyalogoltam hazáig. Nem kellett féltenie, hogy valami perverz papa elrabol..
De jó is volt!
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!