Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most jogosan boruljak ki?

Most jogosan boruljak ki?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel elváltunk a párommal, azt mondta megy vidékre, de egész nap nem vette fel a telefont. Majd hajnal negyed 1-kor felhívott, kértem ha haza ér dobjon legalább egy üres sms-t, megígérte, hogy így lesz. De nem tette.

Kérésem semmi vette, jogosan borulok ki?

2012. júl. 1. 10:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

apocalypto

Te nagyon okos vagy.. Fogadok, tolonganak körülötted a nők...

Ha valamit megígérek, akkor teljesítem... Az sms meg nem több órás telefonos beszélgetés, hogy akkor nagy erőfeszítés lenne! Igen, kérdező, jogosan aggdósz!

2012. júl. 1. 14:28
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
A manus nem ígért meg semmit. Te kevered a valóságot a képzelgéseidel.
2012. júl. 1. 14:35
 23/26 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy van mellettem még szexkapcsolata. Tudtam én hogy valami nem stimmel :(
2012. júl. 1. 19:17
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Mert annyira nem hiszel magadban, hogy olyan manust választottál, akiről tudni lehetett, hogy megcsal.
2012. júl. 1. 20:42
 25/26 anonim ***** válasza:
A kérdésben is benne van, hogy MEGÍGÉRTE! Te kit nézel hülyének? Látod, egy egész délutánon át itt osztottad a nem létező észt, és mégis úgy lett, ahogyan sokan gondoltuk... Elmehetsz a tanácsaiddal tudod hová.
2012. júl. 2. 12:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Az az apróság nem tűnt fel senkinek, csak nekem, hogy a hapsi úgy utazott el, hogy a nője azt se tudja, hova és miért?

"nem tudom hova és miért ment"

Miért nem beszélitek meg előre, hogy "drágám, hétfőn Székesfehérvárra megyek tárgyalni egy ... ügyében, kb. eddig és eddig fog tartani."??? Érthetetlen.

Az egész kapcsolatról elég érdekes kép bontakozik ki, a pasi nem osztja meg a fenti egyszerű tényeket a nővel, a nő meg rágja otthon a kefét az idegtől, és zaklatja telefonon a pasit. Van ebben a kapcsolatban bizalom, megértés, őszinteség? Lehet, hogy van, de ebből a sztoriból nem ez derül ki.

Egyébként abban egyetértek valamelyik előttem szólóval, hogy egyáltalán nem szükséges hívogatni a kapcsolatban lévőknek egymást. Minek? Ha van mondanivaló, vagy fontos dolog, akkor telefonálok a pasimnak, ha nincs nem. És ő is akkor hív fel, ha szükséges valamit megbeszélni. Ha nincs ilyen, és több napig távol vagyunk, akkor este küldünk egy sms-t valami kedves üzenettel. És ha újra együtt vagyunk, akkor majd szépen megbeszélünk mindent, akkor aztán fél éjjel be nem áll a szánk, annyit beszélgetünk.

2012. júl. 2. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!