Jogosan kérnek anyámék a rezsire, kajára tőlem pénzt?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, anyámékkal élek.
Szerintetek jogosan kérik tőlem, hogy én is szálljak be rezsire, kajára pénzzel?
2012. máj. 29. 22:35
1/20 anonim válasza:
Igen! Jogosan neked is ki kell venned a részed a fizetésből ha ezt nem akarod max keresel munkát de akkor is illik azért segíteni mert te sem vagy már gyerek
2/20 anonim válasza:
Persze. Sőt, illene, hogy magadtól is felajánld a segítséget, erődhöz mérten. (Mondjuk ha még tanulsz, akkor nem, de 33 évesen azért a legtöbb egyetem már befejeződik.)
3/20 A kérdező kommentje:
dolgozom, de apámék nem erőltetik, hogy fizessek, pedig el vannak rendesen adósodva.
2012. máj. 29. 22:45
4/20 anonim válasza:
Még jóhogy jogos. Sőt, ezt neked kellett volna felajánlani. Ha nincs munkád és nem tudsz segíteni, akkor pedig amit csak tudsz, tegyél meg a ház körül, vagy elmész bevásárolni, vagy kifested a konyhát, leviszed a szemetet, mittudomén. Nem tudom, hogy pasi vagy vagy nő, de ha az előbbi, csak megsúgom, a csajoknak sem jön ez be, hogy anyuci nyakán élsz még mindig. Vagyis nekem nem jön be. Hozzáteszem, a párom is az anyjával élt, mikor megismertem, de fizette a rezsit, segített mindenben. Így azért más volt.
5/20 anonim válasza:
Hát korábban is eszedbe juthatott volna....
6/20 anonim válasza:
Hogy jogosan kérik-e? Neked KELLETT volna alapból felajánlani!!!
7/20 anonim válasza:
Az én lányom itthon lakik most34éves de természetes hogy fizeti a rezsi felét /ketten lakunk/ külön kajára nem ad mert nem mindig eszik itthon de bevásárol hust mosószert olajat szóval mindent ami egy háztartásba kell.Hol lehet ma már ingyen élni?
Igen jogos a kérésük!
8/20 anonim válasza:
Áááá, még neked lenne jogod zsebpénzt kérni tőlük, elvégre a gyerekük vagy! Rajta!
9/20 anonim válasza:
Nemcsak hogy jogos, de ennyi idősen a pofámról lesülne a bőr, ha kérni kellene tőlem, nem önként adnám. Téged meddig kéne eltartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!