Jogosan haragszom?
Párom nagyon sokat dolgozik. 8-19-20-ig van távol. Mostanában többször ment el szombaton is, mert az ő szavaival élve, nincs munkaideje, mert ő a főnök, éjjel-nappal rendelkezésre kell, hogy álljon.
Én egy 1 éves és egy 3 évessel vagyok itthon, nem ovis a nagy. Semmi, de semmi segítségünk nincs, ez szó szerint így van. Nagyszülők nem foglalkoznak az unokáikkal.
Béreljük a lakást.
3. babánkat várom.
Párom tegnap azt mondta, hogy el kell mennie dolgozni. 18tól hívogattam, de nem vette fel a telefont és nem is hívott vissza. 20.30 körül írt sms-t, hogy úton van haza.
Kiderült, hogy a haverjaival töltötte a napot. Ezt mondta.
Én nagyon mérges vagyok, mert tudja, hogy most nem tudom megfürdetni a két gyereket, nagyon vártam, mert amikor elment, mondta, hogy 18-ra hazajön.
Értem én, hogy vágyik egy kis szórakozásra, de én meg segítségre. Egész héten egyedül vagyok a gyerekekkel, rosszul vagyok, fáradt vagyok. Mégis megtette.
Mit gondoltok erről?
Miért vállaltam a 3. babát? Mert a PÁROM és én megbeszéltük, hogy MINDENBEN segít. Tudja, hogy hányok, rosszul vagyok, de most sem jön haza, mikor tudja, hogy mennyire rosszul vagyok.
Este ő fürdet 20kor mindennap.
Én nem hajnaltól mikulásig dolgozom, hanem napi 24 órában, többet, mint ő. Akinek van egy-két gyereke, az tudja, hogy miről beszélek.
3,5 év alatt EGYETLENEGYSZER sem voltam sehol, nem enged el, mert ő nem KÉPES vigyázni egyszerre a két gyerekre. De amikor egy volt, akkor sem vitte ki még a játszótérre sem.
Dupla annyit keres, mint a gyedem, szóval nem tart el engem.
Miért albérlet? mert egyik oldalról sem fizetik ki a szüleink az örökségünket, ami járna nekünk. Ha megkapjuk a pénzt, készpénzre tudunk venni egy nagyobbacska lakást.
És, amióta terhes vagyok a 3. babával, azóta jár haza 20 után. Addig 17-18ra járt haza.
Ő ugyanúgy szerette volna, mint én.
Igen, 3. hónapban járok, és iszonyúan rosszul vagyok. Aki volt ebben a helyzetben, tudja, hogy miről írok. És igen, elvárnám, hogy most ne haverozzon, majd pár hét múlva.
Kb 2-3 havonta elmegy pár napra lanpartizni. Ezzel eddig sem volt gond. De megígérte, hogy hazajön, nem jött, és hazudott, hogy hol van.
De én vagyok a hibás szerintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!