Jogosan haragszom?
Párom nagyon sokat dolgozik. 8-19-20-ig van távol. Mostanában többször ment el szombaton is, mert az ő szavaival élve, nincs munkaideje, mert ő a főnök, éjjel-nappal rendelkezésre kell, hogy álljon.
Én egy 1 éves és egy 3 évessel vagyok itthon, nem ovis a nagy. Semmi, de semmi segítségünk nincs, ez szó szerint így van. Nagyszülők nem foglalkoznak az unokáikkal.
Béreljük a lakást.
3. babánkat várom.
Párom tegnap azt mondta, hogy el kell mennie dolgozni. 18tól hívogattam, de nem vette fel a telefont és nem is hívott vissza. 20.30 körül írt sms-t, hogy úton van haza.
Kiderült, hogy a haverjaival töltötte a napot. Ezt mondta.
Én nagyon mérges vagyok, mert tudja, hogy most nem tudom megfürdetni a két gyereket, nagyon vártam, mert amikor elment, mondta, hogy 18-ra hazajön.
Értem én, hogy vágyik egy kis szórakozásra, de én meg segítségre. Egész héten egyedül vagyok a gyerekekkel, rosszul vagyok, fáradt vagyok. Mégis megtette.
Mit gondoltok erről?
Hogy érted, hogy nem boldogulnék? 125 e ft a gyed+ családi.
Ezek szerint nektek annyi pénzetek van, hogy hitel nélküli lakásban éltek???? ejha.....
Gratulálok, mert ugye nem ez a magyar szokványos helyzet
Ha meg hiteles, akkor ugyanott tartotok, mint mi.
Van, amiben igazad van (szerintem), van, amiben nem. Jogosan haragszol azért, mert haza sem szólt, pedig vártad és ez bevett szokás volt.
Viszont írod, hogy már az 1. gyerekkel sem foglalkozott (v.mi játszóteres sztori), mégis várod a segítséget nemhogy 2, de még a 3. gyerekhez is.
Igazad van, máshogy gondolkodunk. Én főiskola mellett dolgoztam, és az összes pénzemet hazaadtam anyámnak. Felújítottam a lakásunkat, mert ugye fele tulajdonos én vagyok.
De amikor családot alapítottunk a párommal, albérletbe kellett költöznünk, mert sem ő, sem a párom apja hallani sem akart a lakás eladásáról. Engem átvert anyu. Akinek 21 éves koromtól 30 éves koromig leadtam a nem kevés fizetésemet. Még jó, hogy az összes ingóságot megvásároltam, így mindenünk van, ami kell egy lakásban. A Panasonic kamerától kezdve minden.... nem csóri, felelőtlenek vagyunk.
Most várnám el a segítségét, amikor tudja, hogy szarul vagyok és azt is tudja, hogy ez pár hét. DE addig sem segít és ez nagyon-nagyon elkeserít.
Ha a legrosszabbul alakulna a helyzet, tudjátok...van gyerektartás. Két gyereknél nem kevés pénz.....
De még itt nem tartunk és nem is ez volt a kérdésem.
Én nem értelek téged. Azt írtad, hogy mikor egy volt azt sem vitte le a játszótérre, sőt a kettővel főleg nem bírt és akkor sem segített ennyit úgy mond. Mit gondoltál, ha 3 lesz majd fog? Úristen...
Attól meg szerintem nem kell kiakadni, hogy valakinek nincs lakáshitele, persze sok embernek van, na de ha valakinek saját lakása van attól nem kell hanyatt vágni magát.
Fura az egész nekem. Az én férjemet vagy kivágtam volna már, vagy legalábbis úgy beolvastam volna neki, hogy többet nem ment volna el így. Tudja, hogy megteheti ezért teszi meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!