Jogosan kérnek anyámék a rezsire, kajára tőlem pénzt?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, anyámékkal élek.
Szerintetek jogosan kérik tőlem, hogy én is szálljak be rezsire, kajára pénzzel?
2012. máj. 29. 22:35
11/20 anonim válasza:
Ugye ez a kérdés csak kamu? Azt még elhiszem, hogy ilyen létezik, de hogy kis is írja magáról...
12/20 anonim válasza:
Szerintem takarodj el otthonról és kezdj saját életet.
Még mindig anyád mos, főz, takarít utánad,mi?
13/20 anonim válasza:
33 évesen még el kell tartsanak. Kb 55 éves korodban már gondolkodhatsz rajt, hogy fizessél valamit a családi kasszába. Addig a narkódat is vetesd meg a szüleiddel.
14/20 anonim válasza:
Te felnőttnek érzed magad, vagy még mindig tartásra szoruló taknyos gyerek vagy? 33 évesen! Eszem megáll! Neked kéne már anyádékat segíteni,nem eltartatni magadat.Ingyenélőnek hívják nálunk az ilyet.
15/20 anonim válasza:
Jesszus,hülyéskedsz?33 évesen még a szüleiddel laksz??
Ha mégis igaz,szerintem az a természetes,hogy beszállsz a költségekbe.Magadtól is rájöhettél volna már....
16/20 anonim válasza:
Fogadok, hogy pasi vagy. Nemhogy jogos, hanem természetes, ha már nincs annyi eszed, hogy magadtól rájöjj. Talán nem otthon zabálsz, mosod a ruháid, használod a villanyt télen melegben vagy? Jézusom, ennyi idősen az hagyján hogy valaki a szüleivel él, mert nincs hova mennie, de hogy a rezsibe szállás kérdés legyen az mindnennek a teteje...vagy nem is dolgozol, csak ingyenélő vagy?
17/20 anonim válasza:
Ugye ez kamu kérdés? Mert nem hiszem el, hogy egy 33 éves idestova középkorúnak mondható ember ezt feltegye kérdésként? Ennek tök természetesnek kéne lennie, érezned kellene, hogy igen, jogosan kérnek tőled kajára, rezsire pénzt. Dolgozol. Eszel, ruhád mosva van? Gondolom igen. Szerinted anyádék szarják a pénzt?
18/20 anonim válasza:
Szerintem koltozz kulon, es akkor a valo elet, amiben mindenre gondod kell legyen (nem repul a sult galamb a szadba) nagyon pofon fog vagni.
19/20 anonim válasza:
Későn érő tipus na,eljutott odáig eszébe jutott a szülei sem fény evők!JOGOS!!
20/20 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy gáz anyádékkal élni? Alapíts családod vagy simán költözz albérletbe.
Ez nagyon gáz, ahogy élsz és a kérdésed is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!