Most jogosan boruljak ki?
Tegnap reggel elváltunk a párommal, azt mondta megy vidékre, de egész nap nem vette fel a telefont. Majd hajnal negyed 1-kor felhívott, kértem ha haza ér dobjon legalább egy üres sms-t, megígérte, hogy így lesz. De nem tette.
Kérésem semmi vette, jogosan borulok ki?
Kicsit nekem homályos a történet... Párodnak hol van a "haza"? Hazament vidékre, vagy lement vidékre, és amikor visszaért onnan, akkor nem írt? Vagy hogy volt? És nem sms-t írt éjjel, hanem felhívott? Az baj?
Bocsi, tényleg nem érthető.
Mindenesetre én ezeken ennyire nem akadnék fenn. Dolga volt, elfelejtette, mittudomén. Max. annyit mondanék neki, hogy "kérlek, legközelebb ne felejtsd el, mert nekem fontos, hogy tudjam, rendben vagy."
És ne hívogasd egész nap, ez olyan fölösleges... az egyik kolléganőm olyan, hogy óránként hívják egymást a pasijával, minden alkalommal megbeszélik, hogy nincs semmi, és dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!