Most jogosan boruljak ki?
Tegnap reggel elváltunk a párommal, azt mondta megy vidékre, de egész nap nem vette fel a telefont. Majd hajnal negyed 1-kor felhívott, kértem ha haza ér dobjon legalább egy üres sms-t, megígérte, hogy így lesz. De nem tette.
Kérésem semmi vette, jogosan borulok ki?
"Vagy az a normális dolog, hogy egész nap rá se emelem a páromra a telefont?"
Igen, teljesen normális. Naponta háromszor megcsörgetni, amikor tudod, hogy dolgozni van, na az a nem normális.
Szerintem meg nem kell kiborulni, mert azért ez nem olyan jelentőségű dolog, de mindenképpen jelezd a párodnak, hogy erre legközelebb jobban figyeljen oda.
Azért egy smst nem akkora munka megírni.
Kedves apocalypto!
10-es vagyok. Nem vagyok lelki nyomorult, boldog házasságban élek! Szerintem az a furcsa, hogy Te csak a saját véleményedet tarthatod helyesnek, aki másképp látja a dolgokat az biztos helytelen! Veled bizonyára nem menne a boldog párkapcsolat! Nem tudom, hogy egy ilyen öntelt pasit milyen nő tud elviselni. Szerintem komoly kapcsolatod nem volt még és, ha így folytatod nem is lesz, de azért sok sikert!
Szerintem ne borulj ki, ilyesmin nem kell drámázni. Biztos fáradt volt, nem akart felébreszteni az sms-ével...ki tudja.
Egyébként megértelek, mi is mindig féltjük egymást, hogy nehogy valami baja legyen a másiknak, ennek köze sincs a féltékenységhez, csak szeretem tudni, hogy minden rendben van vele. Ne hisztizz emiatt szerintem, csak normális hangnemben magyarázd el neki, hogy neked ez miért fáj, és legutóbb bármennyire fáradt is írjon legalább annyit, hogy hazaért. Ennyi, meg fogja érteni, legközelebb valószínűleg így is tesz majd, ezen ne vesszetek össze.
Amelyik válaszoló szerint hülyeség félteni a társadat; gondolom nem halt meg még rokonod balesetben, se barátod se senki, különben értenéd a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!