Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most jogosan boruljak ki?

Most jogosan boruljak ki?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel elváltunk a párommal, azt mondta megy vidékre, de egész nap nem vette fel a telefont. Majd hajnal negyed 1-kor felhívott, kértem ha haza ér dobjon legalább egy üres sms-t, megígérte, hogy így lesz. De nem tette.

Kérésem semmi vette, jogosan borulok ki?

2012. júl. 1. 10:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
Attól, hogy még nem foglalkozik velem, attól még úgy van, ahogy írom. Ne adj rossz tanácsokat egy szenvedőnek, ne húzd le a magad szintjére, mert sikertelen vagy a nemiség terén és gyűlölöd a férfiakat. Azért mert sok lelki nyomorult nő szeret egy csapatban lenni, attól még nem lesztek erősek, legfeljebb nevetségesek.
2012. júl. 1. 11:03
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

"Vagy az a normális dolog, hogy egész nap rá se emelem a páromra a telefont?"

Igen, teljesen normális. Naponta háromszor megcsörgetni, amikor tudod, hogy dolgozni van, na az a nem normális.

2012. júl. 1. 11:05
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem kell kiborulni, mert azért ez nem olyan jelentőségű dolog, de mindenképpen jelezd a párodnak, hogy erre legközelebb jobban figyeljen oda.

Azért egy smst nem akkora munka megírni.

2012. júl. 1. 11:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Kedves apocalypto!

10-es vagyok. Nem vagyok lelki nyomorult, boldog házasságban élek! Szerintem az a furcsa, hogy Te csak a saját véleményedet tarthatod helyesnek, aki másképp látja a dolgokat az biztos helytelen! Veled bizonyára nem menne a boldog párkapcsolat! Nem tudom, hogy egy ilyen öntelt pasit milyen nő tud elviselni. Szerintem komoly kapcsolatod nem volt még és, ha így folytatod nem is lesz, de azért sok sikert!

2012. júl. 1. 11:27
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Erre pedig azt fogja válaszolni a hapsi, hogy a nő pedig értse meg, hogy fonos neki, hogy ne legyenek ilyen marhaságok fontosak neki. Ha egy kapcsolatban a nő akarja hordani a nadrágot, az semmi jóra nem vezet. A férfi ebből azt a következtetést vonja le, hogy a nő nem őt szereti, hanem a saját kis elképzeléseit.
2012. júl. 1. 11:29
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, te 10-es! Te azt hiszed, hogy egy csávó nem tud nő nélkül élni?
2012. júl. 1. 11:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem veszekedést akart itt, hanem a kérdésére választ. Aki nem aggódós, az soha nem fog megérteni téged, kedves kérdező. Én nagyon jól tudom, hogy milyen érzés ez, nem azért, mert zaklatni akarom a páromat és nem hagynám levegőt venni, vagy ellenőrizgetni akarom, de én is megbeszéltem a párommal, hogy akárhová megy (persze mi együtt élünk), ha odaér csak dobjon egy darab üzit, hogy megérkeztem, ennyi. Nem hívogatom, nem zaklatom, ha ennyit megtesz, mivel én aggódok érte, annyi baleset, baj történik mindig, nem csoda, ha az ember félti a szeretteit. Igen, jogosan borultál ki, mert ha egy pasi ennyit nem ért meg, hogy csak egy üzit küldjön, ha odaért, akkor nem is vagy neki igazán fontos, csak magára gondol. NÉzd, beszéld meg vele, hogy te aggódsz érte és ennyit tegyen meg máskor a kedvedért és cserébe megigéred, hogy nem fogod őt hívogatni, mert akkor megnyugszol, hogy odaért egyben, épségben és hagyod dolgozni. Én ezt az elején letisztáztam és érdekes módon a párom megértette és mindig igy teszünk mind a ketten, ha valahová egymás nélkül megyünk. Ne szidd le, csak szépen magyarázd el neki, hogy miért szeretnéd ezt.
2012. júl. 1. 11:55
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Az nagyon nem normális, ha valaki a szerettei kapcsán rögtön balesetre gondol. Az ilyen nő tudatalatt meg akarja ölni a férfit. Csak persze az ilyen hangzatos, aggódom érted frázisokkal takarózik.
2012. júl. 1. 12:24
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ne borulj ki, ilyesmin nem kell drámázni. Biztos fáradt volt, nem akart felébreszteni az sms-ével...ki tudja.

Egyébként megértelek, mi is mindig féltjük egymást, hogy nehogy valami baja legyen a másiknak, ennek köze sincs a féltékenységhez, csak szeretem tudni, hogy minden rendben van vele. Ne hisztizz emiatt szerintem, csak normális hangnemben magyarázd el neki, hogy neked ez miért fáj, és legutóbb bármennyire fáradt is írjon legalább annyit, hogy hazaért. Ennyi, meg fogja érteni, legközelebb valószínűleg így is tesz majd, ezen ne vesszetek össze.

Amelyik válaszoló szerint hülyeség félteni a társadat; gondolom nem halt meg még rokonod balesetben, se barátod se senki, különben értenéd a problémát.

2012. júl. 1. 13:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban alap, hogy ha valaki utazik valahova felhívja az otthon-maradottakat, amikor megérkezik, így nincs aggódás se és nem is zaklatjuk egymást telefonokkal egész nap. Szerintem egy ilyen megegyezést simán meg lehet beszélni és mindenkinek kényelmes is. Viszont a kérdező esetében megkérdőjelezném a kapcsolat komolyságát, ha a párod úgy megy el, hogy el se mondja hova megy, mit fog csinálni. Nem tudom párod mivel foglalkozik, mivel üzletel, de vannak olyan "üzleti tárgyalások", ami gyakorlatilag a partnerek leitatásából, bulizásból állnak. Lehet hogy egy ilyenen vett részt, éppen ezért "ciki" lett volna ha a barátnőjét hívogatja közben vagy nem is ért rá, ezért hívott csak hajnalban. Részedről azt érzem, hogy nem bízol a párodban és egy ilyen eset után egyből azt feltételezed, hogy megcsalt (és ezt nem az előző hozzászólásokból vettem, hanem ez volt az első benyomásom miután elolvastam a kérdésedet). Szerintem ne borulj ki, hanem beszéld meg higgadtam a pároddal, hogy mi történt aznap és hogy számodra ez miért volt problémás, és hogy mit szeretnél, a jövőben hogy történjenek a dolgok. Természetesen az ő véleményét is meg kell hallgatnod és figyelembe venned az ő szempontjait is.
2012. júl. 1. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!