Mit csináljak a környéken élő cigány kölykökkel?
Na ezt még elmesélem : ismerősöm cukrászdában dolgozik ,bementünk hozzá egy fagyira .Elöttünk az egyik agyonművelt kért 3-szor a gombóc fagyit ,erre elkezdi adagolni a három gombócot az első tölcsérbe a kifestett rohadt fogú gyönyör erre :-3 szor hármat kértem ...ismerősöm:-igen annyit adok .Erre a kis csaj :De én úgy értettem ,hogy egy tölcsérbe egyet de három ilyet .Ismim:-Ja akkor 3 szor egyet kérsz ? Ő:-Akkor úgy !:DDD
Még mindezek elött megakarták venni a poharat ami nestea reklámos ,közölték velük,hogy nem eladó .Mire kimentek a teraszra,hogy behozzák a tányért poharat stb már nem volt mit .Vagy mikor az egyik kis retek megakarta simogatni a gyönyörűen ápolt kutyámat ,és a nagy retek rászólt ,hogy :-Jááájjjj ne mmááá hhááát hhóótt fertözőő a kutya te bolond lyány hát gyere ide mán .:DD Igen a kutya fertőző bár nem baj ,hogy ilyen primitiven nevelik a pulyákat mert legalább a kutyától RETTEGNEK !:)Szóval én is azt tudom tanácsolni ,hogy csak határozottan a mocskokkal és mielöbb egy nagytestű szintén határozott kutya .Mond nekik rátok eresztem a dzsukelt .:DD(náluk ezt mondják a kutyára is )Ja meg még egy gázspray az nagyon hatásos tud lenni és van belőle legális is a paprika spray .;)
Sziasztok, hát itt már a magyar nép a kisebbség, kb. 70-80%-a cigány a falunak. Egy-két normális család van.
14 éves vagyok (fiú), én még rengeteg cigánykölyköt nem ismerek, mert annyian vannak, és még ők kötnek belém, és én azt sem tudom, hogy ki a rákok azok. Csak megyek az utcán biciklivel, és belémszólnak ketten (magasságuk kb. 1 méter), hogy "a k. anyádba tegyem a f.-omat". Én mutattam neki egy kabbét, erre megint szólt valamit, de már nem hallottam, mert gyorsan tekertem, a nagyitól kellett zöldséget hoznom, egy nagy szatyor saláta, és nem akartam megfordulni, és f*szonrúgni a kis nyomorékot.
Az én egyik megoldásom, hogy biciklivel szoktam járkálni a faluban. Ki is edzettem magam, az osztályból én bírok a legjobban, de egy éve még senki sem gondolta volna rólam, hogy így fogok bírni biciklizni. Napi 30 km, és meg is van. Ez jó a kóbor kutyák ellen is, ha menekülni kell :D
A másik dolog, amit észrevettem, hogy ha megyek az utcán (természetesen biciklivel), nem szabad rájuk nézni, mert belémkötnek.
A múltkor pl. egy kavicsos úton mentem felfelé egy kanyarután, és ott nem szoktam gyorsan menni, mert féltem a gumit. Két taknyos szedte a bodzát az osztálytársaméktól, engem is megállítottak, és nem is figyeltem volna rájuk, de megfogták a bikaszarvamat, és nem tudtam menni sem a 15%-os emelkedőn. Na gondoltam, beszélgetek egy kicsit, hogy mi bajuk lehet. Az egyikkel beszéltem, a másik valahol mögöttem mizsergett, azt nem is figyeltem. Kérdezte, hogy mennyiért vettem az órámat (amúgy Q&Q, egyszer karácsonyra kaptam), és én mondtam, hogy vagy 8000-ért. Azt mondja: "add má nekem". De úgy könyörgött... Majdnem elröhögtem magam. Kíváncsiságból megkérdeztem, hogy mennyit ad érte? De csak azt bírta hajtogatni, hogy adjam már oda neki. Egyszer meguntam, és elmentem, miközben az anyjukat szidtam.
Szóval a megoldás (legalábbis nekem), hogy nem szabad rájuk nézni, se köszönni, ha megszólítanak, legfeljebb megfordulni, és tökönrúgni.
Ja, és mindig vannak kivételek, igaz nem sok, de megírom minden hozzászólásom végén. Ezért nem vagyok rasszista.
Ja, és még a kérdezőnek a kérdésére: "Mit csináljak a környéken élő cigány kölykökkel?"
Max. leverni az egyiket, aztán majd meggondolják a többiek, hogy menjenek-e oda baromkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!