Mit csináljak a környéken élő cigány kölykökkel?
Valamelyik hozzászóló írta hogy beszélj a szülőkkel
Hát :D
Szerintem egy majommal hamarabb jutnál közös nevezőre minthogy ezekkel beszélni tudj normálisan.
Hogyha mondasz vmit rájuk akkor jönnek azzal hogy a parasztok sokkal rosszabbak...
A "kedves" miniszterelnökünk pedig azt mondta hogy nincs cigänybűnözés.
Ez Magyarország,itt tartunk és lesz ez még rosszabb is
na sok sikert,majd meglátjuk kinek lesz igaza.
És kösz annak aki lepontozott! Fáj az igazság??
Félnek a kiszámíthatatlan emberektől,főleg ha nem tudnak behatárolni hogy mire vagy képes vagy meddig vagy képes elmenni.
Ugyanaz "mint az oviban" ha hagyod rád szállnak.
Az eszük is megvan sajnos csak nem a munkához meg a viselkedéshez.....
Üdv
Elöttem mondták páran hogy félnek a kutyáktól ez igaz vegyél valami harci kutyát pitbull-t vagy rotit vagy kaukázusi juhászkutyát , próbáld beidomitani hogy csak tőled fogadja el a kaját így kizárható lesz a mérgezés, utcába mászkálnak sétáltasd a kutyát sűrűn vagy engedd ki az utcára! (meglátják hogy kint a kutya mégcsak az utcába se mernek majd bemenni)
Vásárolj valami kisebb fegyvert bassebalütőt, szamurájkardot, vadászkést, gázsprayt, sokkolót, gáz riasztófegyvert viszonylag ezekhez könnyen hozzá lehet jutni engedélyel és engedély nélkül is :)
Kezdj el járni valami küzdősportra MMA, K1 stb... ez igen hatékony mert ők nemnagyon járnak ilyesmikre és ha fegyver nélkül támadnak akkor elég könnyedén összetörheted őket a puszta kezedel!
Elöttem is irták fogj össze munkatársakkal, szomszédokkal haverokal !
De a legjobb lenne ha elköltöznél családodal együtt !!!(legtisztább megoldás, igaz elég költséges)
Én nem vagyok raszista van pár cigány barátom full normálisak nem kötekednek dolgoznak normálisan....de ők igen kevesen vannak az tényleg igaz.
Személy szerint én nem félek tőlük , nem félek a haláltol sem, egyedül attól félek hogy a családomnak baja esik, szerintem te is így vagy vele.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!