Mit csináljak a környéken élő cigány kölykökkel?
Sajnos ma az ember vagy "rasszista", vagy behódol nekik, mert normális emberi szóból ezek nem értenek.
Persze, lehet szépen kérni őket, de ezzel csak megerősíti a delikvens, hogy "becsicskult".
Szülőkkel megint csak nem érdemes beszélni, hiszen a cigánykölykök a szülök mentalitásán nevelkedtek, pont az tette őket ugyanolyan deviáns bűnözőpalántákká, mint amilyenek a szüleik.
Míg egy kutyának elég elmondani párszor, hogy "rossz dolog, ne csináld", addig ez sajnos a cigány "kultúrában" szocializálódott polgártársainkról nem mondható el. Az ok csak az erőfölényből értenek, mert kizárólag a félelemmel lehet ezeket kordában tartani.
A rendőrtől ma már nem férnek, hanem megverik.
A polgárőrtől nem félnek, hanem megverik.
A tanártól nem félnek, hanem megverik.
A jegyzőtől, orvostól, paptól, mentőstől, stb. nem vélnek, hanem megverik.
Úgyhogy szerintem lehet választani: mi féljünk tovább a cigányoktól, vagy a cigányok tőlünk? Csak rajtunk áll.
"beszélj a szülőkkel.. az a legtisztább"
Mármint kinek a szüleivel?
Még a nyulak se szaporodnak annyira mint ezek. Ezeket ki kell telepíteni az országból. Legalább nyírnák ki egymást, de neeeeem. Nekem is van normális cigány ismerősöm, vele nincs bajom mert úgy élnek és viselkednek mint egy átlagos magyar család. Nem félek tőlük, felőlem hívják a szüleiket csak ha nem vagyok itthon akkor nem tudom megvédeni a családot. Költözni fogunk, ezt már megbeszéltük de nem most.
Régebben volt 2 rendőr ismerős a környéken és amikor szolgálatban voltak a cigányok alig mertek kimenni az utcára, mert ha valami olyat csináltak akkor megverték őket. Nem mertek kötekedni mert mind a kettő kigyúrt kopasz volt, csak már nem dolgoznak. Ők valamennyire tudtak fegyelmezni. De ha én most elkezdenék itt verekedni valakivel akkor mehetnék a cigánygyerek apja mellé ülni. Van pisztolyom de még nem kellett használnom, remélem nem is lesz rá szükségem.
A lepontozók meg idetaláltak. Ilyen kérdéseknél szeretik lepontozni azt aki nem cigányimádó.
magas kerítés, mögé szúrós bokor. a gyerekek az udvaron belül játsszanak, a cigányok nem is látják majd őket.
undorodom az összestől én is. szar érzés, hogy felszáll a villamosra, buszra egy horda, és azon fosok, h vajon engem zsebelnek ki, vagy a mellettem ülőt...?
erélyesnek kell velük lenni, különben elvesztél. de mégsem ránthatok fegyvert a buszon, ha el akarom őket zavarni, mert még én kerülök bajba. egy kis faluban, ahol viszont haver a rendőr, oda nem ér el a jogvédők keze, és jó esetben a hatóság neked hisz, és nem ezeknek az alja mocskoknak.
a kutya is jó ötlet. legyen olyan kutyátok is, ami félelmet kelt bennük, de a gazdáival lojális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!