Mit csináljak a környéken élő cigány kölykökkel?
Szia. Mi is olyan helyen lakunk, ahol sok a cigány, a másik utca tele van velük, erre játszanak a kis taknyosok, van belőlük vagy 20, az összes kicsi (3 és 15 év közöttiek) azthiszik, hogy ők a valakik, beszólogatnak. Nekünk szerencsénk, hogy apukám temetkezési vállalatnál dolgozik és félnek tőlünk. Nagy, 9 személyes autónk van és egyszer mondta egyik cigánygyerek a másiknak, hogy "néééda ide hordják haza a hullákat" mi meg persze csak röhögtünk egyet :DD
Ellenük nem lehet itt se semmit tenni, sajnos.
Na rasszistázók lehet ötleteket adni a megoldásra! Esetleg a kényelmes cigómentes övezetből nem a tengerpartra kell menni nyaralni, hanem egy ilyen faluba.
Csak elzavarni tudod őket, nálunk úgy van, hogy összefogtunk és ha cigány téved az utcába az egész utca zavarja ki őket mindenki kijön nem, egy embernek kell ütközni velük hanem egy közösséggel találják szembe magukat. működik.(Nincsennek kigyúrt kopasz emberek vascsövekkel, viszont nők férfiak szomszédok kint vannak EGYÜTT)
Szerintem meg nagyon rossz ötlet fenyegetőzni, vagy hagyni hogy akár verekedésig fajuljon a dolog. Mármint úgy mondom hogy ez öngyilkosság...Bármennyi havert szedsz össze, úgyis ők vannak többen. Aztán jönne az hogy "rasszista vagy" és a faji hovatartozásuk miatt kaptak, ők jönnének ki jól, meg tényleg előbb ölnének meg titeket egy verekedés során.
Sajnos érdemleges választ nem tudok adni, mert olyan dolog nincs ami távol tartja őket.
Az erőszak nem jó, a törvénykezés megint nem ér semmit, a szép szóból meg nem értenek...
Hú de utálom én is őket. Egyszer mikor 18 éves voltam, 3 olyan 12-13 éves cigány belém kötött, mert nem köszöntem nekik. Aztán a hajamat húzták, kaviccsal dobáltak, köpködtek, lerántottak hajamnál fogva a földre és az oldalamba rúgtak. Hazáig ezt csinálták. Persze én is próbáltam védekezni, de nem nagyon ment. Szégyenemre futnom kellett, még jó hogy már nem messze laktam. Aztán volt olyan is hogy olyan hógolyóval vágtak feje amibe kavicsot tettek. Meg már többször belém kötöttek. Én már alig merek ki menni az utcára mikor tudom, hogy vége az iskolának és mennek hazafele...
25L
A cigányok félnek a rendőröktől? Nem, kedves válaszoló társam: a rendőrök rettegnek tőlük. A cigány 50 hamis tanút nem átall hívni, hogy az őt letartóztató rendőrt megrágalmazza és leszereltesse, de nem egy esetben rendőröket támadtak meg, fegyvereztek le a cigány-hordák. A rendőr életveszély esetén sem használhat fegyvert ellenük. Téboly.
Az utcában garázdálkodó purdék ellen pedig szinte nincs mit tenni. Ha elküldök őket, Kérdező, a bandájukkal térnek vissza. Sajnos, a putris cigány gyáva, sunyi, de túlerőben állatiasan kegyetlen. Nem riad vissza semmitől, mert a "jogvédői" felbátorították. Vigyázz..nehogy hordában támadjanak, vagy alattomban felgyújtsák a házat. Most még - úgy tűnik - nekik áll a zászló. Ezen az oldalon kimoderálják azt a hozzászólást, amely nyiltan és tényszerűen taglalja a mindennapi cigánybűnözést:(( Ebből egyszer mérhetetlenül komoly baj lesz. Az elkendőzők és mismásolók - az elfogult cigányvédőkről nem is szólva - ennek a bajnak a kovácsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!