Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szedd össze magad? Tényleg ez...

Szedd össze magad? Tényleg ez a megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor rosszul vagyok, volt, hogy a munkahelyemről is hazaküldtek. Főleg a frontoknál tör rám. Leesik annyira a vérnyomásom, hogy az ájulás kerülget. Szédülök valami iszonyatosan, és volt, hogy már el is ájultam.

Itthon vagyok 2 kicsi gyermekkel, egyedül. Megint rosszul vagyok, rémesen szédülök, az előbb már majdnem feldobtam a talpam, épphogy kiértem a fürdőbe vizes borogatásért. Szóltam édesanyámnak, de ismét csak azt kaptam, hogy szedjem össze magam. Mindent megteszek, ami tőlem telik, de nem is magam miatt aggódom, hanem a gyerekek miatt. Nemrég is végignézték, ahogy rosszul vagyok, szenvedek, és sírva kérdezték, hogy anya, anya mi bajod van? Senki nem segített akkorsem, hiába kértem, hogy legalább a gyerekekre vigyázzanak, amíg jobban leszek. Bármi problémám van, csak ezt kapom. Semmi egyéb segítséget. Ha napokig nem alszok semmit, annyit nem kérhetek, hogy a 3. éjszaka után legalább 1-2 órát alhassak. Szedjem össze magam, hangzik a válasz.

Tényleg így működik? Nálatok is ez a segítség?

Soha nem érdekelte őket, ha valami bajom van, nem hittek nekem sosem, mind a testi, mind a lelki bajokat illetően.

2012. jún. 30. 16:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Orvos, kivizsgálás? Megvolt?
2012. jún. 30. 16:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál már, de azzal el lett intézva, hogy örüljek az alacsony vérnyomásnak, tovább élhetek, mint a magas vérnyomásúak. A háziorvos és a munkahelyi orvos is ezt mondta.
2012. jún. 30. 16:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress másik orvost, mert az alacsony vérnyomás jó, a kórosan alacsony vérnyomás, a folytonos rosszullét, szédülés és ájulás, az nem jó. Én nem hagynám ennyiben!
2012. jún. 30. 16:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd ki magad. A vérnyomásmérés nem elég. Vérkép sem ártana, vagy akár egy komolyabb kivizsgálás. a családod miatt pedig sajnállak :(
2012. jún. 30. 16:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Most hogy olvasom, annyira nem mint neked, de nekem is alacsony és úgy tűnik megmagyaráz pár dolgot...

2012. jún. 30. 16:12
 6/21 A kérdező kommentje:

Sajnos a "városunkban" csak ez az 1 háziorvos van, a környező településeken teltház van, csak területileg illetékes pácienseket fogadnak.

33 éves vagyok amúgy.

7/21 anonim ***** válasza:
22%

Nem lelki ok van a háttérben?

Nekem kicsit hisztériának hat, bocsi, hogy így nyersen leírom, de kimondottan az az érzésem, hogy figyelmet akarsz kapni. Alacsony vérnyomásba senki nem hal bele, viszont ha szédülsz, akkor nem a fürdőbe kell rohangálni borogatásért (meg a GYK-n kérdezősködni), hanem lefeküdni pár percre, amíg elmúlik, esetleg felpolcolt lábbal.

És miért nem alszol napokig?

8/21 A kérdező kommentje:

85/55 nyomással nem tudom miért hisztériáznék? Voltál te már ilyen szarul? Nem hisztériázok, csak már nem tudom mit tegyek. A gyerekek miatt aggódok, akik most alszanak, én meg az interneten keresek már valami ötletet, megoldást.

Miért nem alszok napokig? Mert a gyerekek felváltva betegek, ha valamit összeszednek és én éjszakázok velük. Amit szívesen teszek, viszont többnapi nemalvás után már én is fáradt vagyok...

2012. jún. 30. 16:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon alacsony.ma pl 90/43, igazából ezzel együtt kell élni. Ha nagyon szédülök leülök, mindig van nálam víz és valami keksz ha valahová megyek. Sok vizet kell inni, illetve sósabb ételeket. Lehet hogy vasat sem ártana szedned.
2012. jún. 30. 16:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja vegyél paradicsomlevet és sárgarépalevet azt elfelejtettem írni.
2012. jún. 30. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!