Szedd össze magad? Tényleg ez a megoldás?
Nagyon sokszor rosszul vagyok, volt, hogy a munkahelyemről is hazaküldtek. Főleg a frontoknál tör rám. Leesik annyira a vérnyomásom, hogy az ájulás kerülget. Szédülök valami iszonyatosan, és volt, hogy már el is ájultam.
Itthon vagyok 2 kicsi gyermekkel, egyedül. Megint rosszul vagyok, rémesen szédülök, az előbb már majdnem feldobtam a talpam, épphogy kiértem a fürdőbe vizes borogatásért. Szóltam édesanyámnak, de ismét csak azt kaptam, hogy szedjem össze magam. Mindent megteszek, ami tőlem telik, de nem is magam miatt aggódom, hanem a gyerekek miatt. Nemrég is végignézték, ahogy rosszul vagyok, szenvedek, és sírva kérdezték, hogy anya, anya mi bajod van? Senki nem segített akkorsem, hiába kértem, hogy legalább a gyerekekre vigyázzanak, amíg jobban leszek. Bármi problémám van, csak ezt kapom. Semmi egyéb segítséget. Ha napokig nem alszok semmit, annyit nem kérhetek, hogy a 3. éjszaka után legalább 1-2 órát alhassak. Szedjem össze magam, hangzik a válasz.
Tényleg így működik? Nálatok is ez a segítség?
Soha nem érdekelte őket, ha valami bajom van, nem hittek nekem sosem, mind a testi, mind a lelki bajokat illetően.
Sajnos a "városunkban" csak ez az 1 háziorvos van, a környező településeken teltház van, csak területileg illetékes pácienseket fogadnak.
33 éves vagyok amúgy.
Nem lelki ok van a háttérben?
Nekem kicsit hisztériának hat, bocsi, hogy így nyersen leírom, de kimondottan az az érzésem, hogy figyelmet akarsz kapni. Alacsony vérnyomásba senki nem hal bele, viszont ha szédülsz, akkor nem a fürdőbe kell rohangálni borogatásért (meg a GYK-n kérdezősködni), hanem lefeküdni pár percre, amíg elmúlik, esetleg felpolcolt lábbal.
És miért nem alszol napokig?
85/55 nyomással nem tudom miért hisztériáznék? Voltál te már ilyen szarul? Nem hisztériázok, csak már nem tudom mit tegyek. A gyerekek miatt aggódok, akik most alszanak, én meg az interneten keresek már valami ötletet, megoldást.
Miért nem alszok napokig? Mert a gyerekek felváltva betegek, ha valamit összeszednek és én éjszakázok velük. Amit szívesen teszek, viszont többnapi nemalvás után már én is fáradt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!