Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami megoldás? Meddig...

Valami megoldás? Meddig küzdjek még? Többi lent.

Figyelt kérdés

4 hónapos a fiúnk, a terhesség előtt minden rendben volt velünk. Nem terveztük a picit, gyógyszer mellett jött, de úgy gondoltuk, hogy az anyagiak megengedhetjük, a szerelmünk elég erős, miért ne..

Na azóta minden a feje tetejére állt. Amíg nem látszott rajtam a terhesség, még minden oké volt.. De jött a gömbölyödő pocak, nagyobb comb, fenék, csíkok és egyéb átalakulások és itt olyan szinten lecsökkent a szex, hogy a 9 hónap alatt kb 6szor szexeltünk vagy még annyi sem, még akkor sem volt hajlandó lefeküdni velem, amikor már a szülnöm kellett volna(40. hetesen), vagy befektetnek a kórházba(persze kórház lett a vége.).

Imádom a fiam és a férjem is, nekem Ők az elsők, neki viszont a lovai, földjeink és minden más mi csak az utolsók lehetünk a sorban, kivéve ha dicsekedni kell, mert akkor "mintaapa és mintaférj"!

Akárhányszor szexelni szeretnék, "fáradt". Amikor történt egy kis változás a szexben, akkor benyögte, hogy unalmas volt, csak nem akart megbántani. Viszont, az "újítás" óta sem volt semmi köztünk, már 3 hete, pedig állította, hogy ez hiányzott.. De ha én unok valamit változtatok és nem a másikra várok, szerintem..

Eléggé el vagyok keseredve, hogy mi történhetett velünk, mert tényleg csak bántani tud, egy kedves szava nincs hozzám. Ha megkérdezem, hogy mi a baj, "semmi, ilyen időszak van az életében, már volt ilyen, majd elmúlik, de szeret.."

Oké, megértem és tényleg mindenben támogatom.. Egy tökéletes pár lovat akart, megkapta, egy új kantár egy új hám kellett, megkapta, új hintó, hát mi az nekünk, megkapta, mindent csak ki kell válasszon és már az övé is, oké, ő dolgozik meg a pénzért, de én még mindig kismamafarmerben járok pedig nem állunk kicsit sem rosszul anyagilag.

Mivel ennyire hátat fordít csak a barátnőimre támaszkodhatok. Aztán egyik délelőtt bejelentkeztem facebook-ra, úgy felejtettem a gépet, a fiammal és a háztartással foglalkoztam, amikor hallom, hogy írt valaki.. Egy régi férfi ismerősöm. Neki is kiöntöttem a lelkem, mire közölte, hogy ha ilyen gondok vannak, ő szívesen szexel velem. Én nem akarok tőle semmit és ezt neki is mondtam, inkább elköszöntem. Aztán utána többször hagyott szép, aranyos üzeneteket, de én megmondtam neki, hogy hiába minden erőfeszítése, én szeretem a férjem, de nagyon jól esett a törődés.

Kicsit gondolkoztam is az ajánlatán de aztán mindig eszembe jutott a férjem és a fiam, meg hát nem lenne bőr a pofámon utána a férjem elé állni..

Tegnap este jött a férjem részéről az újabb elutasítás de olyan bunkó stílusban, hogy sírva a fejéhez vágtam, hogy "nem baj ha neked nem kellek, majd kellek másnak, van jelentkező is.."

Tudom, nem kellett volna, sőt, gyerekes volt, de megpróbáltam vele érzékeltetni, nekem ez mennyire fáj.. Azóta nem beszélünk, mert én "átgázoltam rajta", amiben igaza is van, de én ezt minden nap megkapom és nagyon belefáradtam.

Szerintetek most mi lesz? Nem akarom elhagyni sem elveszíteni, de szeretném ha végre észrevenné magát és változna.

Mit tegyek? Segítsen valaki..

Állítólag ma megbeszélünk mindent, de minden nap csak megígéri.. Mit mondjak hogy helyrehozzam? És mit tegyek, hogy ő is tenni akarjon a változásért?

2012. jún. 11. 10:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%

Kantár helyett vegyél szép ruhákat magadnak,kozmetikus,fodrász.

És tedd el jó messzire a kismamafarmert,abban sosem fog megkivánni.

2012. jún. 11. 10:17
 2/27 A kérdező kommentje:
Oké, csak pénz nélkül? Mert hogy azt nem kapok, a GYES-em CSP-om meg elmegy a gyerekre, pedig anyukám németből(ott dolgozik:() hozza haza a popsitörlőt amiért sosem fogad el pénzt, meg néhány babaruhát is..
2012. jún. 11. 10:18
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Költözz el ha igazán szeret utánad megy és közben rájön mit veszít...ráadásul így te is megtudod igazából mit érez
2012. jún. 11. 10:20
 4/27 A kérdező kommentje:
Ez lenne a legjobb, de hová költözzek 40.ezer forinttal egy pici gyerekkel EGYEDÜL??
2012. jún. 11. 10:23
 5/27 anonim ***** válasza:
71%
És a terhességed előtt hordott ruháid? Ok, valószinüleg nem olyan karcsú vagy, mint előtte, de bizonyára nem csak szűk ruháid voltak.
2012. jún. 11. 10:28
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Külön kasszán vagytok?? Ő jól áll anyagilag, te meg élj a 40 ezerből vagy mi van??
2012. jún. 11. 10:30
 7/27 A kérdező kommentje:
66 kg voltam most 83.. Szerinted melyik ruhám jön rám?:( Egyik sem, próbáltam..:(
2012. jún. 11. 10:32
 8/27 A kérdező kommentje:

Nem, elvileg nem vagyunk külön kasszán, bevásárolunk együtt, kifizetünk mindent aztán a "maradékot" ő osztja be, az enyémet meg én..

Ha kérek pénzt valamire, akkor nincs, de ha neki venni kell valamit van.. Kb így működik.. A fiának egyedül a pelusba száll bele néha.

2012. jún. 11. 10:34
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
Most ugrott be,ahogy még egyszer átolvastalak. Ha a terhességed előtt fogamzásgátlóztál,akkor rendszeres lehetett a szex. A terhességed alatt változott meg,ahogy írtad. Sok férfi nem tudja feldolgozni,ha a párja már anya,tudat alatt sokszor úgy érzik,hogy 'ebbe nem szabad belerondítani'. A terhesség alatti gömbölyűségről nem is beszélve. Természetesen ez nem egészséges gondolkodás,de több férfi van így,mint gondolnád,egy anyát nehezebben kívánnak meg,mint egy gyermektelen,azaz szabad,önálló,öntudatos lányt,nőt.
2012. jún. 11. 10:38
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Pedig most le kell tojnod a férjed, pont azért, hogy megmentsd a kapcsolatotokat. Amit a gyerekre költenél, költsd egy részét magadra, és pótoltasd ki a pároddal, amire a yereknek még szüksége van. Nem gázoltál át rajta, sőt ezt a pofont megérdemelte, íy nem kezelünk senkit, aki fontos nekünk, ahogy ő ezt teszi rendszeresen!! NE legyen lelkiismeretfurdalásod, tegyél valamit a saját örömödre, ne hagyd magad a végletekig alázni, úgy soha nem fog se tisztelni, se kívánni. Márpedig, hogy a picitek kiegyensúlyozott legyen, szüksége van a kiegyensúlyozott, egymást szerető és tisztelő szüleire! Ne hagyd magad el, ne hagyd, hogy kapcarongyként kezeljen, mert előbb-utóbb te magad is elhiszed, hogy tényleg nem vagy jobb annál. Ne hagyd pont a ti érdeketekben!! Kezdj el ne neki megfelelni akarni, hanem saját magadnak! Hidd el, sokat fogsz ezzel változtatni!! Szívből drukkolok!
2012. jún. 11. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!