Megszól a családom, mert nekem más érdeklődési köröm van. Van megoldás?
Nem tudom, én nem szólnám meg a gyerekemet e miatt, büszke lennék rá nagyon. Én 25 vagyok, nem jártam soha diszkóba, meg ilyenek, mert nem érdekelt soha a züllés, ahogy a férjemet sem. Mi is inkább megyünk színházba, vagy értelmesebb, tartalmasabb dolgokat csinálunk.
Majd leszállnak róla :) Hidd el, bár én emiatt nem kaptam negatív visszajelzést.
Van néhány barátom, d nem vagyok az a haverozós fajta. Abban különbözik az értékrendünk, hogy ők azt is barátnak tartják, akivel egyszer elmentek diszkóba (így van akár 50-60 barátjuk is), de nálam csak azok számítanak barátnak, akikkel kölcsönösen bármikor számíthatunk egymásra.
Egyébként a Barátommal (2 éve vagyunk együtt) szoktam színházba járni, és csak ritkábban a barátaimmal. Ők elég elfoglaltak és fáradtak a munka miatt, és többüknél van már kisgyerek is.
Akkor nincs mitől félned, szerintem rendben van az, hogy ilyen barátokat gyűjtesz magad köré, akikre számíthatsz. Kérdezd meg egyszer unokatesóidat, hogy ők melyik barátjukra számíthatnának bármikor...
(Megjegyzem, lehet irigyek rád, hogy neked stabilabb az életviteled...)
Én is színházba jártam mindig hobbiból (egy időben heti 3-4 alkalommal is), és diszkóban soha nem voltam. Nem túlzom: soha.
Engem is anno többször megszóltak, de kit érdekel??
Rengeteg barátom volt, van színházba-járó csapat is, keress fórumokat, nagy rajongói "bandák" szoktak összejönni.
Nézd meg a www.lapforum.lap.hu fórum "musical" topicját, és szemezgess. Nekem onnan volt legalább 30 barátom. Persze nem egyformán lett mindenki közeli barát, sokan "csak" haverok maradtak, de ez nem baj. A legjobb barátaim is egy idő után innen kerültek ki.
Nem kell foglalkozni másokkal, az a lényeg, hogy te jól érezd magad. :)
Legközelebb számolj be nekik arról, hogy milyen ku.va nagyot buliztál az egyik diszkóban.
Majd minden egyes alkalommal, ha találkoztok, ezzel nyiss, hogy micsoda parti volt, szétittad magad.
Ha el akarnának hívni, mondd nekik, hogy a saját társaságoddal mész, ők nem férnek bele.
Ne haragudj, de ezen röhögnöm kell!! Ha fordítva lenne, azt érteném! De ez?!
Hogy hogy szálljanak le? Egy péntek vagy szombat este öltözz ki valami nagyon botrányosan k*rvás ruhába. Smink, haj, stb. Majd menj oda a szüleidhez és komoly arccal közöld, hogy igazuk volt, a komoly zene sz*r, inkább elmész diszkóba. Majd kérj valami pofátlanul nagy összeget, és ha kérdezik, ha nem, mondd meg, hogy mivel szeretnéd, hogy az élmény teljes legyen, extasyt veszel, speedet és egy kis fű is kellene. Ha kiakadnak, erősködj, hogy de hát ezt akarták, a diszkó ilyen (na persze nem mindig, de az most nem számít), és most miért ilyenek, hogy eddig ezt akarták most meg nem tetszik.
Ha már kellően kiakadtak, akkor mondd meg, hogy vicceltél és le lehet szállni a témáról.
Én legalábbis valahogy így közelíteném meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!