Általában a feleségek öltöztetik a férjüket? Tehát ők választják ki a ruhákat a férj számára? Esetleg úgy, hogy ott sincs a boltban? Ehhez mit szólnak a férjek?
De miért nem hordod a többit? Azért mert nem tetszik?
Mert ha igen a válasz, akkor felesleges úgy vásárolni, hogy te nem vagy ott a boltban.
én csak tanácsot adok neki. elmegyünk pl tescoba, nézegetjük a gúnyákat, valamire rábeszélem, valamiről lebeszélem.
soha nem vettem még neki semmilyen ruhát.
ő vett nekem párszor néhány cuccot, de őszinte leszek, nem örömömben sírtam, mikor megkaptam :D ezek inkább figyelmességek a részéről, néha megpróbálom őket hordani legalább itthon :)
a mamám gyakran vett a papának pizsamát, inget, de neki tényleg kellett, mert sztem utált vásárolni, és ideje se nagyon lett volna rá. sőt, minden reggel ki volt készítve neki az aznapi ing, nadrág :) ha nem így lett volna, simán felvesz valami botrányosan ízléstelen cuccot. amúgy a papám nagyon is önálló, kiválóan dolgozó ember volt, de a divathoz egy cseppet sem konyított :D
ja, meg volt egy barátom. neki sem volt sok stílusérzéke, szerencsére akármit vettem neki jobban állt mint amit otthon a szekrényben találhatott volna. vígan hordta mindet, én pedig örültem, h csinos az emberem :D
Eszembe se jutna ilyesmi, épp elég a magam ruhatárát rendben tartani, az övét oldja meg ő :D
Kisgyerekként is utáltam már, ha anya készítette ki a ruhámat, akkor meg hogy nézne ki, hogy egy felnőtt férfit én öltöztetek?
Nálunk a mosást is ki-ki a maga részéről megoldja, mert nincs kedvem folyton a párosíthatatlan zoknijaival vesződni, meg könyörögni, hogy ugyan drágám, hadd mossam már ki a pólódat stb. Ez így mindkettőnknek tökéletes megoldás. Csak a vasalást csinálom meg helyette, de azért sem könyörgök, szóval ha valami rejtett zugba bedugja a gyűrött ingét, mondván, hogy még ráér, és aznap reggel szól, amikor már kellene kimosva/vasalva, akkor megszívta :D
Nadrágon és cipőn kivül mindent vettem már ugy neki hogy nem volt ott,tudom mik állnak jól neki,tudom a méretét,még nem tévedtem.
De ha együtt vásárolunk,akkor is én vagyok a döntő hogy jól áll-e vagy sem,ugyhogy azt is vehetnék ha a méretbn biztos lennék.
Nem szeret vásárolni,igy örül ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!