Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a paromnak h...

Hogy mondjam meg a paromnak h nem tud fozni?

Figyelt kérdés

2 honapja koltoztunk ossze, es most tudtam meg h nem tud fozni. eddig ettem naluk es azt mondta O fozte amit elhittem de akkor nagyon finom volt de most remesen foz. A levesnek nincsen ize vagy sotalan vagy olyan ize van h nem lehet megenni de azert megeszem mert nem akarom megserteni vagy veszekedni mert erzekeny egyes dolgokra.

mi lesz meg ezutan, en is szeretek fozni de nem erek rea minden nap

koszonom elore is a valaszokat

2009. júl. 8. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az a különös, hogy az eddigiekre azt mondta ő főzte, most meg itt a gyanú, hogy talán mégsem. Mert ha az nem volt igaz ugye....

Nem is tudom, nehéz ügy.

Talán jegyezd meg, hogy:

"Drágám, úgy nekem jobban ízlett a húsleves, ahogy előzőleg főzted. Kérhetem, hogy legközelebb is úgy készítsd?"

2009. júl. 8. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudsz főzni!
2009. júl. 8. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
mondd meg neki szépen amúgy én sem tom de mindig azon vaok hogy ez nem állhat egy kapcsolatba, szépen mondd meg neki nem kell leharapni a fejét!
2009. júl. 8. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

Azt mondta a szüleinél készültre hogy ő főzte és mire külön éltek már nem tudja megfőzni a kaját ugyan úgy? Na ez gyanus. Milyen bizalom az , hogy be sem merte vallani, hogy nem tud főzni.

Az én apám, meg folyton azzal, jön, hogy nem konyítok a főzéshez, de majd beleltanulok. Tény, hogy én recept nélkül valóban nem tudok főzni. Anyám leírja őket és úgy csinálom meg. A páromnak ha nem izlik valami, szabályosan kijelenti ne is tegyem elé az assztalra. Ha csak kisebb hibája van a kajának. Fűszerezéssel utánajavítható, akkor csak annyit mond hogy megeszi mert szeret. :)

Ha van olyan kaja amit képtelen vagyok megfőzni, vagy én nem szeretem, nos akkor szoktam közölni vele hogy megfőzheted magadnak drágám. :D

2009. júl. 8. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Azert az durva, hogy amikor naluk ettel, akkor mindig azt mondta, hogy azt o fozte. Tehat atvagott, hazudott neked. Nekem ez sokkal rosszabbul esne, minthogy nem foz jol, vagy nem tud fozni abszolut.

Beszelgessel el vele, miert felsz tole? Beszelj, beszelj, beszelj! Ha megsertodik, akkor arrol nem te tehetsz, hiszen irod is, hogy erzekeny egyes dolgokra.

Hat nezd, nem baj ha erzekeny tipus, de hazudos is! Ez mar nagyobb baj szerintem!

2009. júl. 8. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!