Hogy mondjam meg a paromnak h nem tud fozni?
2 honapja koltoztunk ossze, es most tudtam meg h nem tud fozni. eddig ettem naluk es azt mondta O fozte amit elhittem de akkor nagyon finom volt de most remesen foz. A levesnek nincsen ize vagy sotalan vagy olyan ize van h nem lehet megenni de azert megeszem mert nem akarom megserteni vagy veszekedni mert erzekeny egyes dolgokra.
mi lesz meg ezutan, en is szeretek fozni de nem erek rea minden nap
koszonom elore is a valaszokat
Simán! Mondd meg, hogy ne haragudj, drágám, de ez ehetetlen, íztelen, stb. És mindig mondd meg mellé, hogy legközelebb mit kellene tenni vele, hogy jobb legyen, pl. kevesebb sót tegyél bele legközelebb.
Nekem meg szokta mondani a párom és legközelebb jobb lesz és akkor végül ma már jól főzök (szerintem :-)).
Ha nem mondod meg, életed végéig ezt eszed! Bátorság. Ha ezen megsértődik, nem baj, de lépned KELL akkor is.
Szia!
Mindenféleképpen humorosan közelítsd meg a dolgot. Nekem is elmondta a párom, hogy nem tudok főzni, de olyan bolondosan mondta, hogy nem sértődtem meg. Azóta megtanultam főzni, de nem jelenti azt, hogy ne lenne néha íztelen az étel. nem kell ebből problémát csinálni. Vehetsz neki szakácskönyvet is. A lényeg, hogy ne legyen sértődés. Ha ő is belátja, hogy nem tud főzni, akkor az már jó. Majd megtanul... ne aggódj. Vagy segíts neki sózni:-)
De ne csapd be őt azzal, hogy megeszed, pedig rossz.
Én is extra érzékeny vagyok, de ami iagz, az igaz.
Ja és remekül főzök..... ugyhogy van remény......
Sok sikert.
Na, hát, szerintem én is rémesen főzök. A férjem meg mindig megeszi mégis.
Nézetm is, amikor ezt a kérdést olvastam, hogy ezt a kérdést akár még ő is beírhatta volna! :)
No, de azért ő nekem megmondja, ha valami nem úgy sikerül. De nagyon jól esik, amikor megdicsér, mert valami nagyon ízlett neki. Nem esik túl jól, amikor elmondja, hogy mi nem volt jó. De miért ne mondaná meg?
Bár, igaz, egyszer olyan szörnyű lett a paradicsomleves, hogy elsírtam magam az asztalnál... :) (bár, lehet, a hormonok miatt is - mert babát várunk) De tök aranyos volt! Megette azt is, bár igaz, ő is konstatálta, hogy nem a legjobban sikerült. De azért még nem dobja ki. El is mondta, hogy szerinte mit kellett volna másként csinálni, hogy jobban sikerüljön. Múltkor megint főztem. Mondta is, hogy ez sokkal jobb lett.
:)
előző vagyok:
...és van egy olyan hűtőmágnesünk, hogy:
"nem a főztömért szeretnek!"
:)
Nekem azt mondta a párom, hogy tök felesleges megvenni az alapanyagokat, mert úgyis a kukába landol.
Mondtam neki,hogy akkor főzzön ő.
Idáig ne juss el. :)
szerintem nem gáz, ha valaki nem tud jól főzni, senki nem úgy szüleik, hogy főszakács :) menni fog neki, csak a kedvét ne vedd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!