Mennyi idősen költöztetek el otthonról? Hány évesen lettél anyuka, apuka? Tervezett baba volt?
"Most nem értem miért lett egy csomó mindenki lepontozva!"
"te azért, mert 18 évesen lettél terhes"
Ja hát igen 18 évesen lettem terhes és?Én nem bántam meg és nem szégyenlem!Söt most 23 éves vagyok de szerintem nem mindenki mondthatja el magáról hogy 2 hitelmentes háza és autója legyen,külföldön éljen!Mi tisztességes munkából teremtettük meg magunknak mindezt a párommal ,nem lopásból meg csalásból!És nem az állam terhére szültem meg a gyermekemet!Szóval jó lenne nem .....ni!Nekem nem kell azon gondolkodnom hogy miböl vegyek a gyereknek ételt vagy épp egy játékot amire vágyik!
Előző, nem akarok veszekedni, de áruld el, milyen az a munka, amit 18 éves korodra annyi fizetést adott, hogy két házad legyen, és autód? Én is megpróbálnám... Azt mondtad, tisztességes, szóval beleférne nekem is. Gondolom, baba mellett már nem mentél, hiszen a baba mellett minimum 1 évet otthon kéne lenni, mert nem a drága játék fontos a kicsinek még akkor, hanem az anyja közelsége. Jó tanács, hogy ha van is rá pénzed, akkor se vegyél meg neki mindent, mert később te szívod meg.
Kérlek, tényleg mondd el, mi az a munka, mennyi a fizetés, igaz, most babával vagyok otthon, de megpróbálnám, ha egy 18 éves ennyit tud vele keresni, akkor megyek én is!
Tegnap 20:50
"de áruld el, milyen az a munka, amit 18 éves korodra annyi fizetést adott, hogy két házad legyen"
Látod nem figyelsz picit sem!Én nem azt irtam hogy 18 éves koromra értem el ezt hanem azt hogy 23 éves koromra.Lehet hogy az életben is az ilyen kis apróságok mellett elsiklassz és ezért nem látod meg a jó lehetöségeket.
Hogy mivel foglalkozumk?Nem titok,egyszerü munka.A párom a fémiparban dolgozik,én meg tudod mit csinálok egyszerü kis takaritönö vagyok.A fizetésünkröl nem számolok be pontosan de annyit leirok neked hogy havonta 5500euronal kevesebb sosem jön be.
és akkor most biztos jön az hogy igen mert a szülök biztosan segitettek ebben,elárulom azt is hogy az én és a párom szülei is egyszerü emberek akik sajnos minimálbérért güriznek otthon.
Mielött jönne még egy kérdés hogy hogy itthon vagyok most ebben az idöben és nem dolgozok,gyorsan le is irom hogy szabadságon vagyok mert vendégünk van.Reméelm eloszlattam benned a rossz képeket,mert valjuk be biztosan a legrosszabbra gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!