Mennyi idősen költöztetek el otthonról? Hány évesen lettél anyuka, apuka? Tervezett baba volt?
Hú de gáz, hogy mindenki le van pontozva!
Sebaj, én vállalom:
19 évesen kellett otthonról elköltöznöm. (családi ok) Így 8 hónap után összeköltöztem a párommal.
21 évesen lettem anyuka, tervezetten. Majd most, 25 évesen újra.
tegnap 22:58 órakor válaszoló
Eszem ágában sincs még gyereket szülni, egy szóval sem írtam, hogy teherbe szeretnék esni.
A gond az, hogy semmi komoly nincs kilátásban, egyedül élünk, próbálgatni lehetne, hogy hogy működünk együtt, egy háztartásban és annak fejében látni, hogy lehet-e közös család.
Ennek ellenére neki még csak eszébe sem jut.
Innen meg már sejthető , hogy nem tervezem velem hosszú távra, párt keresek, aki szeretne velem élni, nem rögtön gyerekeket!
19 évesen költöztem el és 21 évesen lettem anyuka. Nem terveztük. Nem tervezek kistesót se, de most már sokkal jobban figyelek is.
22/N 28/F
"Most nem értem miért lett egy csomó mindenki lepontozva!"
te azért, mert 18 évesen lettél terhes
18 évesen költöztem el otthonról, még nincs babánk, majd azt 24-28 éves korom körülre tervezzük. De ha becsúszik, marad.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!