Mennyi idősen költöztetek el otthonról? Hány évesen lettél anyuka, apuka? Tervezett baba volt?
18 évesen költöztem el/mentem férjhez, és 20 évesen lettem anyuka. Tervezett baba volt.
23/N
21 évesen költöztem el otthonról párom szüleihez,hogy együtt legyek a párommal. Most vagyok 23éves,és éppen 1 hét múlva megyünk végre a saját házunkba külön a szülőktől.
A párom 26 éves,ha végre külön élünk majd a szüleitől és jönni akar a baba had jöjjön.
19 évesen költöztem el otthonról (elsősorban munka miatt), másfél évvel később, 20 évesen lettem anyuka. Nem volt tervezve :)
25/N
18 éves koromtól nem élek anyukámmal, 22 évesen költöztem össze a párommal, de baba még nincs. tervezem, de előtte még szeretnék egy kicsit fiatal és bohó lenni :)
egy gyerekvállaláshoz szerintem nagyon meg kell érni, legalábbis az én esetemben úgy érzem.
majd inkább a 30 felé közeledve szeretnék belevágni a dologba.
a párom már most nyaggat vele, de elmagyaráztam neki, hogy egy gyerek nem abból áll, h milyen cukin gügyög.
megértette. :D
most vagyok 25 éves
A válaszom kicsit OFF:
Ilyenkor mikor ezeket olvasom, észbe kapok, hogy nagyon nem jó irányba halad a kapcsolatom, ez az oldal nagyon hasznos tud lenni. 22 éves vagyok külön élek és a 26 éves párommal ( aki szintén) semmi komoly nem alakul,5 év ismeretség és 1 év együtt járás után. A válaszaitok döntésre késztetnek.
22:42
Furcsa egy nő vagy. Egy év együttjárás után mégis mit vársz el a párodtól? Nyomjon téged teherbe, csak mert sokan itt azt írták, hogy velük úgy volt? Menj már át a "gyermekvállalás" témakörbe és nézd meg, mikor ugyanezek a nők kiöntik egymásnak a szivüket, hogy mennyire megbánták, mennyire boldogtalanok!
22:58
Nem mindenki bánja meg a gyermekvállalást, köztük mi sem, szeretnénk még 2 gyerkőcöt. 18 évesen házasodtunk össze, 2 évre rá jött a baba, már 5 éves... és soha egyetlen pillanatra nem bántuk meg. Ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!