Ti ezt hogy reagálnátok? :/
Újra 14 éves lány vagyok: Én is csak annyit tudok mondani, ülj le anyukáddal és beszéld meg vele.! Ha ez nem segít, vagy meg sem hallgat, akkor nincs több ok, ebben a családban maradni. Ha ez van, nagyon sajnállak..Egy szóval sem mondtam, hogy nem rossz neked ha ez van, azt mondtam nem hiszem el, mert fura.!
De ha ez van, szabadulj meg ettől a családtól, jól tudod, hogy nem normális:)
Nehezen hiszem el, hogy egy olyan szigorú ember, amilyennek a nagyapádat leírtad anyáddal szemben hirtelen olyan liberális lett, hogy hagyja elcseszni az unokái életét. Normális ember az élete végéig segíti a gyerekét és nem hagyja rá, ha zülleni kezd.
Azt mondod először maszturbált melletted, most melletted kefél... szerinted mikor passzol át a pasinak egy numerára? Ha tényleg igaz, amit írsz, nem látod merre halad az egész?
De menekülni nem akarsz. Ha csak annyi érdekel, igen, igazad van, tényleg szívás az életed.
Jézusom... Egy 14 éves gyerek előtt kell neki b*szni egy idegen alakkal?-_-" röhej..
én a helyedben leülnék és beszélnék a jó édes anyámmal hogy fogja má' vissza magát egy kicsit.. ha csak leb*szna és továbbra is ezt művelné akkor meg menekülnék valami nagyszülőhöz vagy akárhova mert nem komplett ez a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!