Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezt hogy reagálnátok? :/

Ti ezt hogy reagálnátok? :/

Figyelt kérdés
Nos én már tettem ki egy ilyen kérdést ide gyakorira. ,,jogos hogy még tagadom hogy az anyám? " kérdésel. De ha valaki nem tudja vagy nem látta annak gyorsan leírom. Az van hogy anyám elvált a pámtól. És kis koromban melette aludtam nagy ágyon és hát önkielégítest végzet. Melettem az ágyban. Azóta nőtem pár évet (14/L) vagyok és még mindíg sajnos vele egy szobába vagyok. És az a helyzet hogy haza hozz pasikat akiket az internetről szedet össze. És edig úgy szexeltek csak hogy azt hitték alszok. De most már és ez a külömbség az előzőtöl. Hogy most már nem érdekli ha fennt vagyok vagy nem.mert látta hogy még ülök a székbe. De ők elkezdtek szexelni. És most kijöttem a fürdőbe. Gubasztok a telómal a mosogépnek dölve. És hát ilyen kor vagdosni szoktam magam. De msot nem. De ti hogy reagálnátok erre az egészre?? :(
2012. jún. 25. 22:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igaz a kérdés nem vagyok olyan gyerekes hogy ilyeneket kitaláljak. De ha tudod te is ebben a cípőben lennél nem lenne könnyű eldönteni ezeket a dolgokat. És az előted lévő pedig nagyon hasznosat írt le és köszönöm neki. :) még gondolkozom. :) :(
2012. jún. 26. 00:33
 22/33 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló:

Hidd el, nehéz. Én is elég nehéz körülmények között nőttem fel, de nem mertem soha gyámügyhöz menni. Nem is mertem, mert nem akartam a családot leégetni meg féltem attól is, hogy a család mit szól, hogy "felnyomtam" őket. Meg azért hiába, csak a családod, akármilyen szar, nem akarsz elszakadni. Én se tettem semmit :)

Mostmár felnőtt vagyok, nem is bánom, hogy akkor nem léptem.

Persze, kérdező, attól lehet, hogy neked lépni kellene ha nehéz is. Nekem ennyire nem volt rossz a helyzet, vagyis inkább más típusú problémák voltak (alkohol, drogok)

2012. jún. 26. 00:38
 23/33 anonim ***** válasza:

Legalább az osztályfőnöködnek mondd el, majd ő intézkedik. Ne várj sokat, mert az lesz a vége, hogy anyád parancsára neked is részt kell venned a "buliban".

(azért két dolog szöget ütött a fejembe:

1 -Ha a papád olyan szigorú, annyira félsz tőle te is, akkor hogy-hogy megengedi anyádnak, hogy idegen faszikat hordjon oda?

2 -Ha olyan szigorúak veled, akkor hogy-hogy kaptál okostelefont?

Ugye nem vagy annyira gyökér, hogy ilyen komoly témáról kamukérdést írsz ki? Gyanús, hogy minden éjjel jön egy ilyen szívszaggató történet...

2012. jún. 26. 00:40
 24/33 anonim válasza:
hülyeségeket írsz, ha igaz lenne már szaladnál és segítséget hívnál-.-" ***ggfej
2012. jún. 26. 02:11
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szuperek vagytok, tényleg. Más szerint is sántít a sztori, de engem 0%-ra pontoztok, mert kételyem támadt. Ha a kérdező mártìrkodni akar, szìve joga. Másnak is voltak nehéz időszakai, de gyakorin keresett vígaszgalgatástól még senkinek nem lett jobb.

Adtatok (én is)millió tanácsot, de újra ès újra csak azt kérdezi, hogy akkor ugye sz@r az élete és ugye ezért sz@rok a jegyei. Nem mintha továbbtanulásnál bárki kérdezné. Nekem is volt nagyon nehéz időszakom, egymás után meghalt a fél családom, anyám stroke-ot kapott, kigyulladt a házunk, a suliban mégse hatott meg senkit. De az önsajnálat nagyon megy. Az itt pontozgatók úgyse tudnak semmit csinálni, a kérdező tudna csak segíteni saját magán, de ha egyszer nem akar, néma gyereknek meg az anyja sem...

2012. jún. 26. 02:24
 26/33 anonim ***** válasza:

Nekem is fura volt, hogy okostelefon, közben vernek, milyen sanyarú sorsod van stb..

A másik ok pedig, hogy túl gyerekes vagy szerintem, ez a jegyes dolog is fura, mert ahogy elnézem, Te nem a családod miatt vagy buta. Ez a kérdés szerintem sem igaz, mert sok dolog fura benn.

Egyébként, ezen a mondaton majdnem besírtam 'ilyen kor vagdosni szoktam magam. De msot nem' :'D Most miért nem? Biztos 14 éves lány vagy? 14L

2012. jún. 26. 08:41
 27/33 A kérdező kommentje:
Olvasgatva ezeket a kommenteket. Az agyam eldobom milyen emeberek vannak. Hát akkor megmagyarázom a történteket 1. A papám azért engedi anyámnak mert kébzeljétek felnőt nő anya és nincs bele szólása.kit hozz haza. 2.okostelefon ha annyira tudni szeretnétek ez anyámmé. 3. Azért nem vagdosom most magam mert 14 LÁNY. Fejel felfogtam hogy nem. Fog segíteni pár vágás a karomon. A kérdés igaz. De nem érdekel hogy hiszitek vagy sem. Ha nektek lennének ilyen dolgok azt hiszem nem írkálnátok ilyeneket. Jah és 4 nem azt akarom bizonygatni nekem milyen szar. Tudni szeretném hogy csak tini hülyeségből érzem rosznak amit tesznek vagy jogosan mint minden ember ha ilye n lenne nekik felháborodtam. Esedleg még valami kétely? :/
2012. jún. 26. 10:20
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem, hogy jobbra fordul a sorsod, én nagyon szorítok érted, ne add fel. Sajnos tanácsot nem tudok adni, mert szerencsére nem volt soha ehhez hasonló helyzetben sem. Kitartás!
2012. jún. 26. 12:49
 29/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a megértést. És próbálom csak nincs olyan mesze.a 18 . :)
2012. jún. 26. 13:32
 30/33 anonim ***** válasza:

Akkor megválaszolom: jogosan érzed, hogy sz@r az életed.

DE.

Kaptál kismillió ötletet, és elhiszem, hogy félsz megtenni ezt a lépést, de muszáj vagy erről beszélned a suliban. Beszélj az ofővel vagy egy olyan tanárral, akivel nagyon jóban vagy. Esetleg ha van gyermekvédelmis, akkor vele. Nekem sem volt könnyű életem (ez talán ennyi idősen hülyén hangzik, mert 16 vagyok), de rájöttem, hogy a siránkozással semmit nem érek. Szerintem szánd el magad és beszélj erről valakivel!!!

Anyukáddal már beszéltél erről?

2012. jún. 26. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!