Ti ezt hogy reagálnátok? :/
szia.
van egy ismerősöm,aki 15 éves koráig hasonló életet élt..csak nála az volt, hogy alig kapott enni, a földön kellett aludnia..neki is dolgoznia kellett..verték őt is.de végül, az egyik távolabbi rokona lett a gyámja..nem emlékszem a folyamatra a lényeg, hogy ki tudott belőle lépni ( itt mondjuk együtt voltak a szülei de piásak voltak)
én a te esetedben mindenképpen azt tudom ajánlani, amit a többiek írtak: menjél a gyámügyre!
máskülönben így fogsz élni és az nem csak a jegyeidre hat ki, hanem az egész további életedre.lelkileg is megvisel téged illetve a későbbi szexuális életedre is kihathat. majd pszichológushoz se ártana elmenned szerintem (ha van aki meg tudja fizetni) mert ő segíthetne rajtad.:)
remélem, hogy megmered tenni az első lépést, és minden rendben lesz veled:)
Most nem azért, de kezd az az érzésem lenni, hogy kamu a kérdés, és ha nem az, bocsi, de már olyan, mintha csak igazolást keresnél, hogy de sz@r neked, és nem buta vagy, csak a zaklatott háttér miatt bukdácsolsz.
Nem tudsz dönteni... panaszkodsz, hogy melletted szexel az anyád, a nagyapád ver és dolgoztatnak, és még el kell azon gondolkodni, hogy miért kellene szólni a gyámügynek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!