Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezt hogy reagálnátok? :/

Ti ezt hogy reagálnátok? :/

Figyelt kérdés
Nos én már tettem ki egy ilyen kérdést ide gyakorira. ,,jogos hogy még tagadom hogy az anyám? " kérdésel. De ha valaki nem tudja vagy nem látta annak gyorsan leírom. Az van hogy anyám elvált a pámtól. És kis koromban melette aludtam nagy ágyon és hát önkielégítest végzet. Melettem az ágyban. Azóta nőtem pár évet (14/L) vagyok és még mindíg sajnos vele egy szobába vagyok. És az a helyzet hogy haza hozz pasikat akiket az internetről szedet össze. És edig úgy szexeltek csak hogy azt hitték alszok. De most már és ez a külömbség az előzőtöl. Hogy most már nem érdekli ha fennt vagyok vagy nem.mert látta hogy még ülök a székbe. De ők elkezdtek szexelni. És most kijöttem a fürdőbe. Gubasztok a telómal a mosogépnek dölve. És hát ilyen kor vagdosni szoktam magam. De msot nem. De ti hogy reagálnátok erre az egészre?? :(
2012. jún. 25. 22:46
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy tovább. Nagyon fájnak ezek a dolgok és senkiben nem bízok meg. :/ szóval jogos érzés hogy nincs renben az életem? :(
2012. jún. 25. 23:23
 12/33 anonim ***** válasza:
Mindenképp gyámügyre kéne menned!
2012. jún. 25. 23:27
 13/33 A kérdező kommentje:
De miért?? :/
2012. jún. 25. 23:33
 14/33 anonim ***** válasza:
Mert így nem lehet élni normálisan. Te panaszkodsz, tehát te is változtatni akarsz. Ha meg nincs ki segítsen, akkor ez marad.
2012. jún. 25. 23:38
 15/33 A kérdező kommentje:
De én nem tudok dönteni hogy megvárjam a 18-at vagy nem tudom.
2012. jún. 25. 23:40
 16/33 anonim ***** válasza:
Ne várd meg! Tényleg nem normális ami nálatok van!
2012. jún. 25. 23:41
 17/33 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a jó tanácsokat. Még egy kérdésem lenne. Hogy mind ez kihatnak a jegyeimre??? Mert mostanábban épp hogy nem bukok még. :S
2012. jún. 25. 23:45
 18/33 anonim ***** válasza:
igen, kihathat:(
2012. jún. 25. 23:46
 19/33 anonim válasza:
100%

szia.

van egy ismerősöm,aki 15 éves koráig hasonló életet élt..csak nála az volt, hogy alig kapott enni, a földön kellett aludnia..neki is dolgoznia kellett..verték őt is.de végül, az egyik távolabbi rokona lett a gyámja..nem emlékszem a folyamatra a lényeg, hogy ki tudott belőle lépni ( itt mondjuk együtt voltak a szülei de piásak voltak)

én a te esetedben mindenképpen azt tudom ajánlani, amit a többiek írtak: menjél a gyámügyre!

máskülönben így fogsz élni és az nem csak a jegyeidre hat ki, hanem az egész további életedre.lelkileg is megvisel téged illetve a későbbi szexuális életedre is kihathat. majd pszichológushoz se ártana elmenned szerintem (ha van aki meg tudja fizetni) mert ő segíthetne rajtad.:)

remélem, hogy megmered tenni az első lépést, és minden rendben lesz veled:)

2012. jún. 26. 00:00
 20/33 anonim ***** válasza:
34%

Most nem azért, de kezd az az érzésem lenni, hogy kamu a kérdés, és ha nem az, bocsi, de már olyan, mintha csak igazolást keresnél, hogy de sz@r neked, és nem buta vagy, csak a zaklatott háttér miatt bukdácsolsz.

Nem tudsz dönteni... panaszkodsz, hogy melletted szexel az anyád, a nagyapád ver és dolgoztatnak, és még el kell azon gondolkodni, hogy miért kellene szólni a gyámügynek?

2012. jún. 26. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!