Ciki anyuval menni a Balatonra?
Hát basszus, akkor ne menj el velük, és kész.
Csak itt győzködsz minket, hogy neked milyen rossz.
Áruld már el, mi a fenének tettél fel egyáltalán kérdést? Soha nem is érdekelt, hogy mit válaszolunk, csak kötekedsz itt mindenkivel, borzalmas helyesírással, szánalmas stílusban.
Ha otthon is ilyen vagy, akkor megnyugtatlak: nem anyukáddal, és nem is a tesóddal van a baj, hanem VELED!
nem.nem ciki.
én örülnék ha ujra együtt lenne a családom.elváltak a szüleim mikor megszületett a gyermekem.nem tartjuk egymással a kapcsolatot és hiányoznak-viszont nem "jó" emberek.de akkor is bármit megadnék azért hogy ujra láthassam együtt őket...sajnos ez már nem lesz.unokákat sem látták...
tudod sokan örülnének annak ha a szüleivel lehetnének.
persze megértelek mert kamasz vagy én is gondolkodtam régen azon hogy ciki e...akkor azt hittem de most már tudom hogy örülnék annak a pár napnak velük...hát ennyi az én történetem.remélem segített
Szia!
Egyáltalán nem ciki, csak te tartod annak. Ami persze logikus is, elvégre 16 éves vagy, amikor minden és mindenki ciki, kivéve a barátokat. Csak egyet ne felejts el, a családod a rosszban is melletted lesz, főleg anyukád, a barátaid pedig nem, vagy nem biztos.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!