Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki anyuval menni a Balatonra?

Ciki anyuval menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
16 vagyok és anyuval,meg a tesómmal és a feleségével kell lemennem,de rohadtul nem akarok.Olyan ciki lesz hogy mindenki a haverjaival,barátnőivel megy én meg anyuval.....
2012. jún. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Hát basszus, akkor ne menj el velük, és kész.

Csak itt győzködsz minket, hogy neked milyen rossz.

Áruld már el, mi a fenének tettél fel egyáltalán kérdést? Soha nem is érdekelt, hogy mit válaszolunk, csak kötekedsz itt mindenkivel, borzalmas helyesírással, szánalmas stílusban.

Ha otthon is ilyen vagy, akkor megnyugtatlak: nem anyukáddal, és nem is a tesóddal van a baj, hanem VELED!

2012. jún. 23. 09:15
 42/43 anonim válasza:

nem.nem ciki.

én örülnék ha ujra együtt lenne a családom.elváltak a szüleim mikor megszületett a gyermekem.nem tartjuk egymással a kapcsolatot és hiányoznak-viszont nem "jó" emberek.de akkor is bármit megadnék azért hogy ujra láthassam együtt őket...sajnos ez már nem lesz.unokákat sem látták...

tudod sokan örülnének annak ha a szüleivel lehetnének.

persze megértelek mert kamasz vagy én is gondolkodtam régen azon hogy ciki e...akkor azt hittem de most már tudom hogy örülnék annak a pár napnak velük...hát ennyi az én történetem.remélem segített

2012. jún. 23. 13:23
 43/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem ciki, csak te tartod annak. Ami persze logikus is, elvégre 16 éves vagy, amikor minden és mindenki ciki, kivéve a barátokat. Csak egyet ne felejts el, a családod a rosszban is melletted lesz, főleg anyukád, a barátaid pedig nem, vagy nem biztos.

19L

2012. júl. 12. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!