Anyuval mindig veszekedünk már szétvisz idegileg?
Figyelt kérdés
Hasonlóak vagyunk és nem tudjuk egymást elviselni.Annyira idegesít már.Mindenbe beleköt,olyan mint egy idegbeteg.Hangulata percenként ingadozik.Azt mondja legyek rá tekintettel,közbe ő nincs.Nem fogok neki benyalni hogy jóba legyünk de úgy idegesít,ahogy beszél meg minden.Az összes tulajdonsága. Vélemény?2012. jún. 13. 19:05
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, muszáj megszoknod. :/
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt,9évet kellett vele kibírnom egyedül és egyre rosszabb volt,de ahogy leérettségiztem felvettek egy másik városba és elköltöztem egyből.
Amúgy hány éves vagy?
Kitartást kívánok,addig ameddig nem költözhetsz el
Ha pedig meglehet oldani,hogy ne legyen köztetek ellenszenv,akkor próbálj meg beszélni vele,az én esetembe már nem lehetett tenni semmit
3/4 anonim válasza:
"Hasonlóak vagyunk,... idegbeteg. Hangulata percenként ingadozik." - írod.
Akkor, most hogy is van ez.? Ki kinek a farkasa? Gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!