Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki anyuval menni a Balatonra?

Ciki anyuval menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
16 vagyok és anyuval,meg a tesómmal és a feleségével kell lemennem,de rohadtul nem akarok.Olyan ciki lesz hogy mindenki a haverjaival,barátnőivel megy én meg anyuval.....
2012. jún. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nekem szántad. Irónia... tudod. :)
2012. jún. 22. 21:37
 32/43 A kérdező kommentje:
utolsónak: A tesóm tuti szokásához híven tuti hülyén fog viselkedni mindenki előtt....ezért ciki
2012. jún. 22. 21:38
 33/43 anonim ***** válasza:

EMBEREK!!!!! Miért lenne gyökér a kérdező, meg nemnormális? 16 éves kamasz kölökről van szó, aki rosszban van a világgal. Most kezd felnőni, de még gyerek. Én sem akartam volna 16 évesen anyámmal menni. Most dupla annyi évvel később úgy gondolom, hogy jaj, de jó lett volna. Ne kelljen már vigyorognia hozzá, ha nem úgy érzi. Gondolom nem felhőtlen a viszonyuk, akármilyen okból kifolyólag. Mindenkinek más a kapcsolata a szülővel, testvérrel.

Nagyon sok tini küzd felnőttek által egyértelmű problémákkal és ha itt megkérdezik, akkor le vannak hülyézve..... Én ezt szomorúnak tartom, hogy neten kell megkérdezniük, mert nincs, aki bizonyos egyértelmű dolgokat elmagyarázna nekik.

És tudjátok mit? Én erre nem is tudok mit válaszolni, mert nagyon jól tudom magamról, hogy ha valamihez baromira nincs kedvem, akkor nincs az az ember aki meggyőzne az ellenkezőjéről.

Egyébként meg valóban nem ciki anyuval menni a Balatonra. Nekem úgy tűnik itt anya-fia kapcsolati probléma van.

2012. jún. 22. 21:42
 34/43 A kérdező kommentje:
Nem.Itt a tesóm és köztem van probléma. 20 év korkülönbség van köztünk és olyan rohdat szánalmasan tud néha viselkedni.Lejárat mindenki előtt,meg úgy tud viselkedni mint egy fogyatékos....Állandóan beakar égetni.
2012. jún. 22. 21:45
 35/43 anonim ***** válasza:

21:42-es vagyok

Itt van a kutya elásva. Nekem 11 évvel idősebb a bátyám. Én 36 vagyok most és szintén ez a helyzet. Én vagyok a hülye. Ő meg a nagy és okos. Lehet csak te érzed, hogy be akar égetni. Én már tudom, hogy be akart égetni, meg is tette párszor, így kénytelen voltam helyre rakni. De ez a viselkedése meg is hozta az eredményét. Távol tartom tőle magam, így van testvérem és még sincs. A többieknek meg üzenem aki lebecsmérli a kérdezőt, hogy tegye össze kezét-lábát, hogy tartósan konfliktusmentes családban nőtt fel. De ezt csak akkor tudja értékelni mindenki, ha már nincs meg ez a körülmény.....

2012. jún. 22. 22:09
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy, kiscsillag. Akkor én a te szemedben iszonyat ciki lehetek, ha a saját apámmal szoktam koncertekre járni (természetesen úgy, hogy nem vonulok el tőle 20 méterre, hanem a társaságában vagyok). Úristen, megyek és elásom magam... :D
2012. jún. 22. 22:12
 37/43 anonim ***** válasza:
Ez már csak mellébeszélés, hogy a tesód miatt nem akarsz. A kérdésedben így volt leírva, és első az igazság.... : "mindenki a haverjaival,barátnőivel megy én meg ANYUVAL....."
2012. jún. 22. 22:15
 38/43 A kérdező kommentje:
Részben a tesóm miatt.Nem azt mondtam hogy miatta nem akarok menni,hanem hogy nem vagyunk jóba és nem akarom hogy beégessen. Az egész krva égő lesz
2012. jún. 22. 22:22
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

De írjál már egy konkrét példát arra, mivel éget be! Lehet a te felfogásoddal van a baj, és amit ő poénnak szán, azon te megsértődsz!

Amúgy meg kedves hozzászólók, az hogy 16 éves kölök nem indokolja, hogy így írjon a családjáról. Érdekes, annyian voltunk kamaszok, és nem lázadoztunk így anyáink ellen!

A másik, kérdező: vedd már észre magad. Maradj otthon, majd pár év múlva bánni fogod! És légy szíves, ne dobálózzál olyan nagy szavakkal, mint a lúzerek és az intelligencia, ÉRETLEN VAGY ÉS BUTA! Majd lehet, ha egyszer te szervezel valakinek kirándulást, és az az illető azt mondja: 'nem akarok veled menni mert az ciki..' akkor talán rájössz, milyen rosszul esik a családodnak a mostani viselkedésed!

2012. jún. 22. 22:59
 40/43 anonim ***** válasza:

Inkább örülnöd kéne annak hogy anyád még él és veled van

Akiknek meghaltak az anyjuk azok biztos hogy megköveznének ezért a kérdésért téged

2012. jún. 22. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!