Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki anyuval menni a Balatonra?

Ciki anyuval menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
16 vagyok és anyuval,meg a tesómmal és a feleségével kell lemennem,de rohadtul nem akarok.Olyan ciki lesz hogy mindenki a haverjaival,barátnőivel megy én meg anyuval.....
2012. jún. 22. 21:08
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
100%
gyökér
2012. jún. 22. 21:20
 12/43 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok és minden évben elmegyek minimum egyszer a családommal (anya, apa, tesó, sőt nagymama) nyaralni és egyáltalán nem tartom cikinek. Sőt örülök neki. Ez nem azt jelenti, hogy 0-24ig velük vagyok. Elmegyek egyedül is ide oda, strandolni, bringázni, stb... és minden évben nagyon élvezem!
2012. jún. 22. 21:21
 13/43 anonim ***** válasza:

Majd akkor is ezen gondolkozzál el mikor ő már nem lesz, gondolj erre vissza hogy azt mondtad ciki.

Én bármit megadnék csak, hogy még egyszer lemenjünk a balatonra meg vásárolgatni!!!

2012. jún. 22. 21:22
 14/43 anonim ***** válasza:

Én még 18-19 évesen is voltam ilyen családi nyaraláson, és mindig nagyon jó volt!

Igazából sokkal jobb, mint barátokkal - pedig azok is jók persze.

Én nagyon szeretem a családomat, sosem érezném azt, hogy bárhol, bármikor ciki velük lenni!

Neked milyen érzés lenne, ha téged szégyellnének?

2012. jún. 22. 21:23
 15/43 anonim ***** válasza:
nyugi, túl leszel rajta. a nem mész el lehet ogy megsértődnek.
2012. jún. 22. 21:25
 16/43 anonim ***** válasza:
94%

A felfogásod a ciki, drágám...

Nem hogy örülnél, hogy anyukáddal ilyen jó a kapcsolatotok. És hogy pénzetek is van nyaralni. Képzeld, én anyukámmal soha nem voltam a Balatonon. Táborral voltam életemben először, plusz egyszer elvitt az egyik barátnőm és az anyukája(!). 17 vagyok. Mások két kezüket összetennék, ha ilyen családjuk lenne mint neked. Látom te még nem kaptál elég pofont az élettől, remélem még lesz rá alkalmad...

2012. jún. 22. 21:25
 17/43 A kérdező kommentje:
jóó nagy lúzer itt egy két ember:D(akinek nem inge nem veszi magára) Kb 7 mondatból már ilyen rossz kívánságokat mondasz nekem....gratulálok 17 éves :D
2012. jún. 22. 21:27
 18/43 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány? mert az azért nagyban más ha egy fiú nem akar menni az anyjával vagy ha egy lány.. ha fiú vagy megértem, ha lány, akkor hülye vagy:D
2012. jún. 22. 21:28
 19/43 anonim ***** válasza:
Akkor konkretizáljuk, hogy kik is azok a lúzerek közülünk és miért!
2012. jún. 22. 21:28
 20/43 A kérdező kommentje:
Nem akarok kötekedni,mert nm azért van ez a kérdés.Aki az az tudja magáról :D
2012. jún. 22. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!