Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm férje rám mozdult....

Barátnőm férje rám mozdult. Ilyenkor azon túl, hogy a pasit elküldöm a fenébe mit kell/lehet/kéne tenni? Ti mit tennétek.

Figyelt kérdés

Folyamatosan ebédelni szeretne elhívni, menjünk valahová, csodaszupi bókok. Na de 2gyerekes apa, én is férjnél vagyok két kicsivel. Plusz a barátnőm férje. Akárhonnan nézem ez sehonnan se fér bele semmibe se.

Most erről szólnom kéne a barátnőmnek, hogy a férje velem is kikezd, vagy csak egyszerűen küldjem el a francba a férjét, és tartsam a szám, és majd mással kibukik.

Ti minek "örülnétek", ha szólnának ilyenről, vagy ha nem.

2012. jún. 22. 14:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

20-asnak igaza van teljesen, egyébként meg gondold bele magad a barátnőd helyzetébe. Te mit szólnál, ha a férjed csapná a barátnődnek a szelet, ő nem mondaná el, de közben beszélgetne, meg bájologna vele?

Hát én a barátnőd helyében tuti nagyon kiakadnék és elhajtanálak a férjemmel együtt melegebb éghajlatra. A próbálkozás két emberen múlik, ha már elhajtottad volna határozottan, nem jutna eszébe teperni.

De a férjed helyében is elbeszélgetnék veled azért.

2012. jún. 22. 15:36
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj hogy megkérdezem, de te voltál, vagy csak hasonló nicknevű, aki nemrég arról tett ki kérdést (vagy válaszban írta, már nem tudom) hogy válnak a férjével és mit tegyen? Még valami férj általi megcsalás is rémlik....(iszonyú gyakran látom a nevedet a válaszokban, sok családi ügyről is írtál és mintha valami ilyesmi kapcsolódna hozzá a memóriámban, bocsi)
2012. jún. 22. 15:41
 23/30 anonim ***** válasza:

2. :DDD

Sajnos könnyen jarhatsz ugy, ahogy a 14-es irta, igy tenyleg a hatarozott fellepes lenne sztem is a legjobb. Sztem te figyelemmel vagy az allitolagos "erzeseire", nem akarod megbantani a pasit, szeretned, ha egyszerüen abbahagyna es minden a regiben menne. (En is ilyen vagyok, talan ebböl erzem.) De: ez nem töled függ, ö "bontotta fel" ezt az "egyensulyt", es mivel nem utasitod el hatarozottan, sajnos ebböl a viselkedesböl lehet, hogy az jön le neki: "hatha...". Sztem se kerdezösködj a bnödröl meg a csaladjarol, ilyen embertöl, hanem elöre keszülj fel, hogyan fogsz reagalni! (En sem tudntam hirtelem ilyen szitukban mit mondani, ehhez olyan jellem kell!) Ahogy a 15.26. irta, kerek perec a szemebe mondanam, amit erzek, hogy undorito a viselkedese. Es igen, a ferjemnek mindenkeppen elmondanam, de öt akkor kernem meg közbeszolni, ha semmi sem valtozik.

Hogy a bnödnek javasolt-e elmondani, az az ö termeszetetöl függ. Persze, hogy ez lenne a legembersegesebb, de töle függ, elmeselek egy kicsit hasonlo törtenet:

Amikor megismertem a baratnömet, ismerösnek tünt a parja (meg nem ferje, de mar gyereket terveztek). A parjarol rossz volt az elsö benyomasom is, mintha egy "nöcsabasz" lenne, de meg nem tudtam mire velni, de konkret esetre nem emlekeztem, csak ismerös volt, mintha mar lattam volna. Egyszer a baratnöm beszamolt arrol, hogy a legjobb baratnöje (!) beprobalkozott a parjanal, es ugy probalja beallitani, mintha forditva törtent volna! Kiderült, hogy vakon megbizott a pasiban, csak az ö elmondasara alapozott, es igazabol semmi bizonyiteka sincs, igy mondtam neki, ovatos lennek ezzel, akar a baratnö verzioja is lehet igaz. Ugy gondoltam, a baratnöm megerdemli, hogy öszinte legyek hozza, es ekkor elmondtam neki, hogy nekem nagyon rossz volt az elsö benyomasom rola. Igazabol, szinte mindig ott volt vele a parja, igy nem nagyon volt alkalmam addig elmondani, ha meg nem, nem azzal akartam kezdeni, hogy mindenfele konkretumok nelküli benyomasok alapjan kritizaljam a tarsat. Na, a vegen meg en is le lettem irva, ritkultak is a talalkozasaink! Aztan amikor evekkel kesöbb felhivtam, mi van vele, derült ki, hogy mar mas partnere van, az a pasi összevissza hazudott neki, utolag jött ra, ö meg 8 evet rapazarolt... Persze ekkor mar sztem nem is emlekezett a beszelgetesünkre, ami akkoriban nem nyitotta fel a szemet - megis, ez akkoriban "beszennyezte" a baratsagunkat.

A kerdesere, "

Ti minek "örülnétek", ha szólnának ilyenről, vagy ha nem":

en persze, hogy elvarnam ezt a baratnömtöl, es regebben elsöre hittem is volna neki, mert annyira megbiztam benne. Aztan kiderült, 2 volt baratomnal is beprobalkozott, tehat erröl ennyit. Ez alapjan, tenyleg a baratnöd tapasztalataitol függ, mit gondoljon...

2012. jún. 22. 15:54
 24/30 A kérdező kommentje:

23as: Igen, nálunk nincs rendben a házasság. És igen a férjemnek "van" valakije. Amit végül maga mondott el, hogy van neki.

Válás meg amint anyagilag stabilan állok nélküle. Bár Ő maga iparkodik itthon, és most "rendezi", de valahol ez már nem ugyan az lenne. Maximum csendes együttélés.

24es:D Napom bearanyoója vagy ezzel a megnyilvánulással tinipcsa:) 10éve nem hallottam.

2012. jún. 22. 15:55
 25/30 anonim ***** válasza:

Igen, 24-es, itt minden lehetseges, sosem tudjuk, mikor valaszolunk kamukerdesre, ez sztem csak az esetek kis %-aban derül ki.

Kedves kerdezö, azt hiszem, en bevallalnam, elmondanam a helyedben a baratnönek is. Mert igy is, ugy is ritkulnak emiatt a pasi miatt a talalkozasaitok, legalabbis a paros talalkak, ha voltak ilyenek - akkor legalabb tudom, hogy gerinces voltam, igy lenne tiszta a lelkiismeretem, megha emiatt megromlana is a baratsagunk.

Meg az is lehet, hogy meg sem lepödik, tud a szelhamossagairol.

25.

2012. jún. 22. 16:03
 26/30 A kérdező kommentje:

A pasinak NEMET mondtam, itt a saját házasságomat nem is néztem, mikor NEM volt. Csak a barátnőmet, mivel magam részéről tudom milyen egy csalfa férj. Kösz másnak nem kívánom.

Ha majd szerető kell nekem, azt sem közeli, barátból kerítenék.

Aki meg azon kiakadt, hogy még terhesen megjegyezte a férjem van egy "pasivonzó kisugárzásom", és ezzel vonzottam magamhoz őt is, ahogy alapból "ragyogok"- itt még "nem voltak gondjaink". Nem ez nem jogosít fel, hogy pasizzak, és nem is pasizok, én magam el tudok számolni a lelkiismeretemmel, mivel annál több figyelmet nem kap, mint a szomszéd 80éves nénike "Szia, hogy vagy?", amíg a gyerekeinkre várunk előttük(3ház van köztünk).

És nem esik jól egy farok "rajongása", akinek csak a töke viszket, és úton útfélen nőket kajtat.

Azt hiszem elbeszélgetek a barátnőmmel, hogy nézzen az ura körmére, hátha békén hagy engem. Ha meg kimagyarázza magát és ugrik a barátságunk, hát sajnálni fogom, de ez van.

Jah és aki azt írta, igazi nő tudja, az árulja el, ő mit is tenne, azon túl, hogy nem áll be szeretőnek, mert itt igencsak megoszlanak a vélemények. És én magam sem tudom mit reagálnék, ha a helyzet fordítva állna, és a barátnőm állna elém, vagy ha nem állna elém, és utólag tudom meg valahonnan, hogy anno akár meg is lehetett volna a férjemnek...

2012. jún. 22. 16:14
 27/30 anonim ***** válasza:

"Ha így van, akkor azon gondolkozz el, hogy milyen viselekdésed van felé, ami bátorítólag hat rá?"

bakker, te most komolyan a kérdezőt okolod, amiért a barátnője férje egy görény? normális pasi akkor se csalja meg a feleségét, ha a világ legjobb nője mászik rá... gondolom, te is egy hűtlenkedő pasi vagy, aki a "nem tehetek róla, hogy ennyire csábító az a nő" kifogást használja.

2012. jún. 22. 23:37
 28/30 anonim ***** válasza:
Akárhogy is próbálod kimagyarázni, te élvezed a helyzetet. Ezért is nem állítottad le a palit. Csak tudnám, hogy akkor minek panaszkodsz, hogy jaj, miket mond?
2012. jún. 22. 23:50
 29/30 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert a férjed szerint mindenhogy gerjed rád mindenki, az nem jelenti azt, hogy ez úgyis van. Szereted azt hinni, hogy "végzetes vonzerőd" van.
2012. jún. 23. 00:03
 30/30 anonim ***** válasza:
A barátnő szempontjából tök mindegy, hogy te nemet mondtál vagy igent, vagy hogy miért mászott rád. Ha nem téged szemel ki, akkor valaki mást, és ezt joga van tudni a barátnődnek, hogy milyen a férje. Hogy okos dolog-e ezt neked megmondani, nem tudom. Előbb-utóbb úgyis kifog derülni, hogy másoknál is próbálkozik.
2012. jún. 23. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!