Barátnőm férje rám mozdult. Ilyenkor azon túl, hogy a pasit elküldöm a fenébe mit kell/lehet/kéne tenni? Ti mit tennétek.
Folyamatosan ebédelni szeretne elhívni, menjünk valahová, csodaszupi bókok. Na de 2gyerekes apa, én is férjnél vagyok két kicsivel. Plusz a barátnőm férje. Akárhonnan nézem ez sehonnan se fér bele semmibe se.
Most erről szólnom kéne a barátnőmnek, hogy a férje velem is kikezd, vagy csak egyszerűen küldjem el a francba a férjét, és tartsam a szám, és majd mással kibukik.
Ti minek "örülnétek", ha szólnának ilyenről, vagy ha nem.
Tudom, vannak szélsőségesen szexőrült emberek, de most hadd feltételezzem, ez a pasi aki rádmozdult egy teljesen átlagos értékrendű.
Ha így van, akkor azon gondolkozz el, hogy milyen viselekdésed van felé, ami bátorítólag hat rá?
Okom van feltételezni ezt, mert elég népes az ismerettségi köröm, és azt szűrtem le, hogy a tiédhez hasonló problémákkal azok a hölgyek küzdenek, akik tesznek is érte, hogy felhívják magukra a figyelmet, majd mégis ők csodálkoznak a legjobban.
Ellenkezőjére is mondok példát és úgy megérted: sok hölgyet ismerek, akik erkölcsösek, és egyszerűen olyan egészségesen tisztességes, távolságtartó a kisugárzásuk (öltözködésük is), beszédük, hogy eleve nem zaklatják őket a férfiak, pedig nem csúnya nőkről beszélek egyik esetben sem, hanem magáról arról a tényről, hogy gondolkozz el, miért téged ér ez "megkülönböztetett megtiszteltetés"?
Arra gondoltam, hogy a férjemet küldöm beszélgetni, hogy "körbepisiljen", és felhívja a figyelmet arra ha már nem bír az asszony mellett maradni, legalább ne férjes nővel kezdjen.
A másik amin gondolkodtam, hogy egy "randin" a feleségével várjuk, ott magyarázza ki magát.
11es: fiatalosan, de nem kihívóan öltözködöm(nincs kint mellem, hasam, seggem sose)
vagy átlagos farmer top(játszóteres szerelés) vagy elmenős(szövetnadrág, hozzá illő felsővel, vagy térdig érő szoknya felső) Sőt, mivel alapból szürke egérnek érzem magam, nem is tudok kihívóan feltűnően öltözködni.
Bár a férjem szerint meg még kócosan és elaludt fejjel is van bennem valami ami vonzza a pasikat.
Ami a viselkedés: szia, hogy vagy? kicsik, nejed hogy vannak, kijönnek ma...?
És a lehető leggyorsabban igyekszem őt faképnél hagyni. Mert idegesít az egész lénye.
"Bár a férjem szerint meg még kócosan és elaludt fejjel is van bennem valami ami vonzza a pasikat."
Aj drágám, tipikusan "de örülök, hogy odavan értem a barátnőm pasija, de úgy teszek, mintha le akarnám koptatni" a viselkedésed típusa. Ha annyira le akarnád koptatni, akkor nem kérnél segítséged, egy igazi nő tudja, hogy kell ilyen helyzetet kezelni, nem vergődni, hogy jaj, most mit tegyek, ez meg az sem jó.
Én nem szólnék róla a barátnőmnek.
Azonban elég fura, hogy folyamatosan el akar hívni valahova, meg bókol. Tudod, ha igazán le akartad volna állítani, akkor úgy elküldted volna, hogy többet eszébe nem jutott volna közeledni. Persze érthető, ha tetszik, hogy csodaszupi bókokat kapsz, de lényeg a lényeg, hogy ez azt mutatja, te sem vagy különb, és benne lennél egy kis hetyegésben, csak nem mered bevallani.
Bocs, de lotyósan viselkedsz. Minek kell megkérdezni, hogy hogy van? Minek kell vele bájcsevegni?
Én akkor voltam ilyen helyzetben, mikor még nem voltam férjnél, de a barátnőm vőlegénye bepróbálkozott. És tudod, hogy kiakadtam? Nem is kértem senkitől segítséget, hogy "jaj mit tegyek", meg hogy taktikázzak, hanem kerek perec megmondtam, hogy ez a legundorítóbb dolog, amit csinálhatott és kerültem MINDEN vele való találkozást.
Tudod miért? Mert rohadtul nem érdekelt, hogy "csodaszupi" bókokat ejt, mert a LEGJOBB BARÁTNŐM pasijáról volt szó. Hol érdekel itt a nőiesség, meg hogy tetszem egy pasinak? Könyörgöm, láss már tovább is a tényeknél, itt nem te vagy a lényeg, hanem a barátnőd érzései. Kerüld el a pasit, mert különben nem csodálkoznék, ha a barátnőd téged tartana ribinek és nem a férjét szemétnek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!