Ilyenkor mi van?
nemed, korod?
fiú, és harminckettő?
ha azt hinném, hogy anyagilag kellek, mindent kérnék a másiktól, hogy meglássam azt, hogy ő is támogat anyagilag és egyáltalán nem kihasználva vagyok, csak úgy alakult.
az emberek tisztelik, becsülik azt, aki tiszteli, becsüli saját magát! ezt ne feledd.
légy büszke, járj emelt fővel és a környezeted is büszke lesz rád.
tégy olyanokat ami büszkeséggel tölt el, kérd azt másoktól ami hiányzik neked, hogy megkapd.
csak egy idétlen példa:
a főnöknek mindenki nyalizik, én nem. kezdte furcsálni, és mivel jött egyik nap? megkérdezte, hogy amit aznap felvett inget, szerintem jól áll e neki, bizonytalannak, elesettnek tüntette fel magát én megnyugtattam - előjött valami pátyoló ösztön belőlem. és később esett le, hogy na én is beálltam a sorba, akaratomon kívül :(
szóval kérd amit akarsz, hogy megkapd, légy büszke magadra, emeld ki magad, prezentálj, hogy ebben abban milyen jó vagy, ugye? a válasz mindig igen lesz :)
tehát alakíts a gondolataidon. minden hozzáállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!