Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Ha úgy érzed,hogy csak anyagilag kellesz,Ha tíz napból nyolcat veszekedtek,mert nem tudod mit kezdj az érzelmeiddel, mert arra vársz hogy jobb lesz, és nem bírsz ebből a kapcsolatból ki szakadni mit tennél? És ha a barátaid is ezt a csiki csuki állapotost támogatnák,kiben bíznál? Semmit nem értek! Nagy bajban vagyok.

2012. jún. 10. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:

nemed, korod?

fiú, és harminckettő?

2012. jún. 10. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vess véget a kapcsolatnak. Ne a barátaid döntsék el, hogy Te mit érzel!
2012. jún. 10. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben minél előbb kilépni ebből a kapcsolatot,és új életet kezdeni. A barátok ha nem támogatnak,akkor nem is barátok. Nem nekik kell így élni hanem neked,és neked is csak 1 életed van. Kár elpazarolni arra,hogy pocsékul élj..
2012. jún. 10. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
javítok* kapcsolatból
2012. jún. 10. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy egy kapcsolatból nem lehet kilépni.
2012. jún. 10. 16:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg halok a magánytól, 45/N
2012. jún. 10. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Az semmi hogy hogy meg halok a magánytól , de főleg csalódás öl meg hogy a barátaim is úgy gondolták, hogy mi nagyon össze illünk, és amikor ki derül hogy még sem illünk össze, a barátaim is ellenem voltak. A a barátaimat is támogattam, mert külföldről én hozattam haza nem kevés pénzért. Én vagyok a rossz ember.
2012. jún. 10. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

ha azt hinném, hogy anyagilag kellek, mindent kérnék a másiktól, hogy meglássam azt, hogy ő is támogat anyagilag és egyáltalán nem kihasználva vagyok, csak úgy alakult.

az emberek tisztelik, becsülik azt, aki tiszteli, becsüli saját magát! ezt ne feledd.

légy büszke, járj emelt fővel és a környezeted is büszke lesz rád.

tégy olyanokat ami büszkeséggel tölt el, kérd azt másoktól ami hiányzik neked, hogy megkapd.

csak egy idétlen példa:

a főnöknek mindenki nyalizik, én nem. kezdte furcsálni, és mivel jött egyik nap? megkérdezte, hogy amit aznap felvett inget, szerintem jól áll e neki, bizonytalannak, elesettnek tüntette fel magát én megnyugtattam - előjött valami pátyoló ösztön belőlem. és később esett le, hogy na én is beálltam a sorba, akaratomon kívül :(

szóval kérd amit akarsz, hogy megkapd, légy büszke magadra, emeld ki magad, prezentálj, hogy ebben abban milyen jó vagy, ugye? a válasz mindig igen lesz :)

tehát alakíts a gondolataidon. minden hozzáállás kérdése.

2012. jún. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!