Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim miért nem csókoloznak?

A szüleim miért nem csókoloznak?

Figyelt kérdés
Soha nem látom őket csókolozni. Miért?
2012. jún. 19. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

9esnek

nono, nagyrészt lehet igazad van. De én láttam olyat villamoson, hogy a srác ujjazta a barátnőjét, méghozzá a s.gge felől megközelítve. A lány lába a srác mellkasánál volt. Én mondjuk erre nem vagyok kíváncsi. És ha velem lett volna a kiskorú gyerekem le is rugdosom őket a buszról.

És nem vagyok se irigy se frigid.

2012. jún. 19. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Igazuk van az előttem levőknek.

Engem arra neveltek, hogy a szex és a szerelem mindenkinek a magányügye. De a baba etetése is, mármint a szoptatás!

Én sosem csókolóztam nyilvános helyen a párommal. (Ő is erre lett nevelve) Sőt, a simogatást és az ölelkezést is magánügynek tartjuk. Egyszer régen a busz hátsó ajtaján két fiatal ölelkezett, csókolózott. Egyik megállón sem léptek le (sokan voltak a buszon), hogy utat engedjenek a fel-és leszálló utasoknak. A sokadik megállónál kiabálásra lettem figyelmes: valaki rájuk szólt, hogy ezt tényleg fejezzék be! És elzárják az utat! Ez égő lehetett nekik, mert szétváltak és a következő megállónál úgy szálltak le, mint két ismeretlen. :D

A szoptatás is intim dolog a baba és a mama számára. Ezért nyilvános helyen nem illendő ilyet csinálni, főleg étteremben. Volt már erre példa, mert hallottam, hogy volt olyan anyuka, aki egy gyorsétteremben szoptatta a babáját, és ez nagyon zavarta a vendégeket és sokan átültek az étterem másik felére. A barátnőmnek van gyereke és sosem szoptatta nyilvános helyen. Mindig be tudta osztani a fia idejét, amikor az még baba volt.

Remélem, érthető volt minden. :)

2012. jún. 19. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
11-esnek: Romániában a metrón egy pár hevesen csókolózott. A csaj letolta volna a nadrágját, de rászóltak az utasok. Volt balhé is. És a végén jól kirugdosták őket a metróból!
2012. jún. 19. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Csókról volt szó. Meg fenékmegfogásról. Nem nyilvános szexről! Azért ennyire prűdnek nevelni embereket!

Ha én csókolózó párokat látok, akkor boldog párokat látok. Más meg gusztustalannak tartja. Hát furcsa.

Viszont eltértünk a témától. :(

2012. jún. 19. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, lehet, téged meg épp nem zavarna a dolog, ha előtted csinálnák, de talán ők úgy gondolják, zavarban lennél, így nem tesznek ki ennek.

Általában a gyerekek nem szeretik ezt látni. :)

2012. jún. 19. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is eltértünk a témától.Egy ártatlan csókról volt szó nem nyilvános egymásnak esésről.
2012. jún. 19. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyenben részem,egy pár szinte mellettem csinálta a metrón.Oda se néztem,de azt éreztem,hogy kicsit remegett az ülés.Az egy sokk volt.Na,az ilyeneket azért meg tudnám rugdosni.

Amúgy én abban nőttem fel,hogy a szüleim úgy élnek egymás mellett,mint a lakótársak,csak néha volt jó kedvük.Szóval nekem furcsa lenne,ha a gyerek előtt csókolóznának a szülők.

2012. jún. 19. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Tepedt disznok szoktak ilyet csinalni, igy hencegnek hogy ujabb f###ba sikerult beleulniuk. engem rohadtul zavar!
2015. jan. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!