Miért ilyenek a szüleim?
Figyelt kérdés
Én 12 éves vagyok a nővérem pedig 17. Mindent meg kap. Ha bicajról van szó ő kapja a legjobbat amin rajta van minden én pedig a használt, öröklött vagy karcosat. Sokszor vitába szállnak velem mert vegetáriánus vagyok. Egyszerűen tesóm elkényeztetik. Az egész nyár róla fog szólni. Ha ő piszkál engem, és vissza piszkálom mert nem hagyom magam engem szidnak le és ha verekedünk mindíg tesómnak adnak igazat pedig ő kezte. Már ez megy mióta 15 éves lett.2012. jún. 17. 13:10
1/1 anonim válasza:
érdekes..pedig a nagyobbat szokták szidni. Nyugi én is az öröklött cuccokat kaptam, tesóm meg sok új ruhát.. meg neki. Féltékeny vagy? Jóban vagy a tesóddal? ne foglalkozz vele, kerüld el. És semmitől se leszel több v kevesebb ha ilyen cuccokat kapsz, jobban megtudod becsülni a dolgaidat, és nem leszel elkényesztetett! az ilyenekből mint te, értékesebb ember lesz, mert tudod h nem kaphatsz meg mindent
de elhiszem h zavar..próbáld megbeszélni szüleiddel, nagy szüleiddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!