A szüleim miért nem csókoloznak?
osztom az első válaszoló igazát.
de sajna az is lehet,hogy már nem szerelmesek egymásba.az én szüleim sem csókolóztak soha.kettesben sem.ezt anyámtól tudom.
Az én szüleim sem csókolóztak előttem. Nyilván már nem lángol úgy a szerelem, mint a kapcsolatuk kezdetén.
Apum minden szombat-vasárnap reggel bevitte az ágyba Anyumnak a kávét. De nem csak ez, hanem millió más jel mutatta, hogy szeretik egymást. :)
2. vagyok.
Mert a csók szexuális töltésű, és nem a gyerekre tartozik. Azt kettesben illik csinálni.
A szülők sosem csinálják a gyerekük előtt. Ez magánügy. Ha körülnézel az utcán és látsz fiatalokat csókolózni vagy egymás hátsóját tapizzák, az nagyon illetlenség.
Egyszer olvastam a BKV Figyelőn, hogy sok kommentelő panaszkodott, hogy a fiatalok ilyen dolgokat művelnek nyilvánosan.
Lehet, hogy csak előtted nem csinálják.
#8 - Nem tudom mi bajuk van az ilyen embereknek. Biztos vagyok benne, hogy aki ki van békülve önmagával és a világgal, azt ez nem zavarja.
"Nem tudom mi bajuk van az ilyen embereknek. Biztos vagyok benne, hogy aki ki van békülve önmagával és a világgal, azt ez nem zavarja."
Hát... velem volt már olyan, hogy ültem, a szerelmespár állt mellettem, és a fiú keze a lány szoknyája alatt matatott. Én békében vagyok a világgal is, magammal is, de nagyon kényelmetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!