Mit tudok tenni ha ilyen egy roh@dék az apám?
Szüleim ki költöztek Norvégiába, ott születtem. két éves koromban elváltak. 5 évekoromban apám újra házasodott gyerekük lett stb. mostohámat gyülültem utáltam.
9 éves koromban édesanyám meg halt egy autó baleset ben, és apámékhoz kerültem. anyukámtól örököltem nagyon sok pénzt, 12 miliót ami kamatozott volna a bankba mig 18 at benem töltöm...az elég sok lett volna.
De apámék mindig utaztak ide magyarországra, és kitalálta hogy ő azt a 12 miliót kiveszi a bankból, mikor 10 éves voltam és vesz egy lakást pesten belőle hogy ő nekeljen költenie hotelre.
jó ez megis történt. 15 évesen magyarországra költözünk, de egy másik lakásba, apám akart telket venni és házat építeni ezért ő hitelt vett fel az én pénzemből vett lakásomra, persze énis aláírtam de azt sem tudtam miről van szó és hogy ez mivel járhat, semmit nem tudtam! szóval az én nevemmel felvett 7 miliót!!!! ( és most 20 évesen úgy elvagyok adósodva,hogy elsem tudom mondani, és azt sem tudom mivan)
apám alig bírja fizetni. és nekem hazudott, hogy nincs kiadva bérbe de kivolt adva még mielött hitelt vett fel, égy ftot nem láttam belőle.
miskolcon lett egy barátom de csak msnen tudtuk tartani kapcsolatott mert, telefon drága, de mostohám megtiltotta hogy netezzek ezért sunyiba csináltam, lebuktam, ezért ő megvert engem . Akkor eljöttem onnan (18évesen) és most barátoméknál lakom, 20e ftal támogat apám havonta, ami 10 megy barátom szüleinek többi meg bérlet iskola cuccok, tisztasági szerek, szóval ez semmi.......
5en nyomorgunk egy kis lakásban míg apám, szentendrén egy gyönyörű nagy házban élnek 3man, plazma tv.minden kocsija van, és ő nem bír nekem többet adni.
rosszul érzem magam itt másik család nyakán, ha anyukám élne vele laknék barátommal mert itt nem jó alcoholista az apa és csak ordibálás van. de mivel anyukám nem él ott lett volna a pénz és tudtam volna mit kezdeni magammal, de apám elcseszte nekem. És el vagyok adósodva, nincsen pénzem, én ezt nem bírom! És még szépen is írtam ezt mind le, nem olyan durván ahogy igazából van!....:(
Párom hasolnló szituban van,csak itt nővére a hunyó.Apukája meghalt még kiskorában és mikor a 18-at betöltötte fel tudott venni valami kedvezményes hitelt az árvasága miatt,amihez nem kellett se jövedelem,se semmi.Nővére lényegében magának vetette a házat.Most ott vagyunk,hogy van egy 10 milliós hitel a nevén,ennek köszönhetően nekünk sosem lesz házunk.Tenni semmit sem lehet,ő ırta alá,ő egyezett bele,az csak egy dolog,hogy 18 évesen nem látta be ennek a következményét.Az ígéretet ő is kapja,hogy majd kifizetik a hitelt és lenullázzák,de ebben már egyáltalán nem reménykedünk.
Sajnos nem tudsz semmit csinálni,kivéve,ha a te neveden van a lakás,mert akkor az albérleti díj (említetted,hogy ki van adva a lakás),neked jár.Add ki te a lakást,legalább valami pénz befolyik neked.Pároddal ti nem tudtok abba a lakásba beköltözni?Mondjuk aakor neked kell fizetni a törlesztőt.Tényleg,apud azt fizeti?
Akkor még az is lehet, hogy anyukád csak beszélt arról, hogy rád szeretné hagyni a pénzt, de végül is hivatalosan ezt nem tette meg, mert gondolom, közbejött a halála.
Aztán a szüleid biztos, ami biztos aláiratták veled azt a szerződést, lehet, hogy nem is lett volna rá szükség...Így már elképzelhetőbb a történet.
Ami apukásnak van, az gondolom, haszonélvezet.Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
:// hát amikor kivolt adva albérletbe akkor nem tudtam róla és apámhoz ment a pénz, most is is kivan adva albérletbe de aza pénz megy a törlesztésbe, volt olyan hogy oda költözünk félévre barátommal de még tanultunk, és igértek nekünk munkát amiből nem lettsemmi nem maradt pénzünk és eljöttünk.
de apám valami haszonélvező vagy mi, vagy az ő nevén is van, nem tudom valameik, ezért ő is tud csinálni elég sok mindent de a lakásért ő a 10%-át fizette, a többi volt az én pénzem.
Hát állítolag fizeti jah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!