Szerintetek normális az apám?
Egyfolytában részeg.. és most felrohant h azonnal adjak neki 3000 Ft-ot, mert megakarják ölni.. jézusom.. alig van pénzünk én azt arra gyűjtöttem, hogy a barátomnak ajándékot vegyek.. :( és most oda kellett adnom..
persze tudom erre nem lehet mit mondani csak h nem normális , de olyan ideges vagyok ki kellet írnom magamból :(
úgy utálom, hogy ilyen.. én teljesen normálisan élek nem dohányzom nem iszok..teljesen az ellentéte vagyok.. alig várom, hogy legyen egy saját családom ami teljesen tökéletes lesz és nem ilyen mint most!
Szánalmas egy ember. Légy erős, ne hagyd hogy elrontsa a kedved, ne érdekeljen mit csinál (bár nem tudom mindig ilyen-e, mindegy) Ha tényleg ennyire rossz, akkor legyél kevesebbet otthon. Ha elköltözöl, utána már nem is kell vele többet törődnöd, addig bírd ki.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!