Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az apám?

Szerintetek normális az apám?

Figyelt kérdés

Egyfolytában részeg.. és most felrohant h azonnal adjak neki 3000 Ft-ot, mert megakarják ölni.. jézusom.. alig van pénzünk én azt arra gyűjtöttem, hogy a barátomnak ajándékot vegyek.. :( és most oda kellett adnom..

persze tudom erre nem lehet mit mondani csak h nem normális , de olyan ideges vagyok ki kellet írnom magamból :(

úgy utálom, hogy ilyen.. én teljesen normálisan élek nem dohányzom nem iszok..teljesen az ellentéte vagyok.. alig várom, hogy legyen egy saját családom ami teljesen tökéletes lesz és nem ilyen mint most!

2012. jún. 10. 18:44
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem normális az apád...bocsi. Jogosan vagy kiakadva rá, egyébként szerintem piára költi a 3000 ft-od, a helyedben biztos nem adtam volna oda. Az én apám is alkesz volt, anyu nem bírta elviselni és elköltöztünk még anno. Az ilyen emberek nem csak önmagukat pusztítják, hanem a családjukat is.
2012. jún. 10. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szánalmas egy ember. Légy erős, ne hagyd hogy elrontsa a kedved, ne érdekeljen mit csinál (bár nem tudom mindig ilyen-e, mindegy) Ha tényleg ennyire rossz, akkor legyél kevesebbet otthon. Ha elköltözöl, utána már nem is kell vele többet törődnöd, addig bírd ki.

Kitartás!

2012. jún. 10. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi.. hát ja.. az..bár nem értem mikor nem iszik akkor nagyon jó apa és mindig mondja h mennyire sajnálja hogy ilyen de nem tud megváltozni.. amugy visszajött és visszaadta a pénzem szoval kicsit megnyugodtam...:)
2012. jún. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!