Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ha ilyen egy...

Mit tudok tenni ha ilyen egy roh@dék az apám?

Figyelt kérdés

Szüleim ki költöztek Norvégiába, ott születtem. két éves koromban elváltak. 5 évekoromban apám újra házasodott gyerekük lett stb. mostohámat gyülültem utáltam.

9 éves koromban édesanyám meg halt egy autó baleset ben, és apámékhoz kerültem. anyukámtól örököltem nagyon sok pénzt, 12 miliót ami kamatozott volna a bankba mig 18 at benem töltöm...az elég sok lett volna.

De apámék mindig utaztak ide magyarországra, és kitalálta hogy ő azt a 12 miliót kiveszi a bankból, mikor 10 éves voltam és vesz egy lakást pesten belőle hogy ő nekeljen költenie hotelre.

jó ez megis történt. 15 évesen magyarországra költözünk, de egy másik lakásba, apám akart telket venni és házat építeni ezért ő hitelt vett fel az én pénzemből vett lakásomra, persze énis aláírtam de azt sem tudtam miről van szó és hogy ez mivel járhat, semmit nem tudtam! szóval az én nevemmel felvett 7 miliót!!!! ( és most 20 évesen úgy elvagyok adósodva,hogy elsem tudom mondani, és azt sem tudom mivan)

apám alig bírja fizetni. és nekem hazudott, hogy nincs kiadva bérbe de kivolt adva még mielött hitelt vett fel, égy ftot nem láttam belőle.

miskolcon lett egy barátom de csak msnen tudtuk tartani kapcsolatott mert, telefon drága, de mostohám megtiltotta hogy netezzek ezért sunyiba csináltam, lebuktam, ezért ő megvert engem . Akkor eljöttem onnan (18évesen) és most barátoméknál lakom, 20e ftal támogat apám havonta, ami 10 megy barátom szüleinek többi meg bérlet iskola cuccok, tisztasági szerek, szóval ez semmi.......

5en nyomorgunk egy kis lakásban míg apám, szentendrén egy gyönyörű nagy házban élnek 3man, plazma tv.minden kocsija van, és ő nem bír nekem többet adni.

rosszul érzem magam itt másik család nyakán, ha anyukám élne vele laknék barátommal mert itt nem jó alcoholista az apa és csak ordibálás van. de mivel anyukám nem él ott lett volna a pénz és tudtam volna mit kezdeni magammal, de apám elcseszte nekem. És el vagyok adósodva, nincsen pénzem, én ezt nem bírom! És még szépen is írtam ezt mind le, nem olyan durván ahogy igazából van!....:(

2012. jún. 19. 13:31
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

nyítottak nekem egy számlát ahova pénz került, de nem tudom én nem voltam ott, ennél többet nem tudok, nem lehetséges az hogy meghalt meg keresík az örököst és nekik küldik, egy számlára?

de mégis kivették,

mondom azt elfelejtettem le írni csak annyit írtam hogy 15 éves koromban ide költöztünk pont. aztán vette fel a hitelt( elfelejtettem le írni hogy már 18 éves koromban)

komolyan nem hazudok, mutassak igazolványt?halottibizonyítékot ? tök mindegy idegen vagy számomra minek győzködlek

2012. jún. 19. 14:30
 22/36 A kérdező kommentje:
halottibizonyítvány akart lenni
2012. jún. 19. 14:31
 23/36 anonim ***** válasza:
Keress egy ügyvédet!
2012. jún. 19. 14:44
 24/36 A kérdező kommentje:
azlesz, de még reménykedek :(
2012. jún. 19. 14:48
 25/36 anonim ***** válasza:
Mégis mi a véreres p.csában reménykedsz? Reggel felkelsz és bumm, a bank téged sorsolt ki, nincs több adósság??? A helyzeted nem fog javulni, hacsak tze nem teszel érte. Az ügyvédet javasló kommentelő volt itt a legértelmesebb. Ne reménykedj, lépj!
2012. jún. 19. 14:53
 26/36 A kérdező kommentje:
apám igéretébe reménykedek, de hamarosan lépek
2012. jún. 19. 14:57
 27/36 A kérdező kommentje:
azt mondja vissza kapom
2012. jún. 19. 15:00
 28/36 anonim ***** válasza:
De már eleve azt a 12 millát nem vehette volna ki apukád a bankból. 10 éves voltál, tehát nem számít, hogy beleegyeztél-e, vagy sem. Vagy ha mégis, akkor az a pénz mégsem a te örökséged volt, mert ha az lett volna, apukád nem tudott volna hozzájutni.
2012. jún. 19. 20:18
 29/36 A kérdező kommentje:

pedig azt mondta az aza pénz ami az enyém:S

meg fogom kérdezni tőle hogy tudott hozzá férni!!

2012. jún. 19. 20:43
 30/36 tetro ***** válasza:
Úgy hogy nem örökség volt... Ha a te neveden volt, akkor sehogy sem vehette fel. Hitel meg nem lehet a neveden 18 alatt.
2012. jún. 19. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!