Bolond az apám? Kilinccsel közlekedik, mondván kilincs nélkül nem tud bemenni a lakásba a betörő. Egyik nap beállított egy L-es férfikabáttal˙ (én 150 cm vagyok) mondván neki nem kell, mi lenne, ha én hordanám. Mit tegyek? Szerintem nem normális.
1.Azt hittem ezt a kérdést egy 12 éves lány írta ki
2. Arclemosó ma már luxus és felesleges. Egy szappan és sima hideg víz is csodákra képes
3. Mi a francot jelent a :C hogy mindenhová odaírod????
Ha egy görbülő szájat akar jelenteni,akkor szokj le róla,mert elég idétlen..(főleg egy huszonéveshez)
4. Ha befejezted az egyetemet, el is mehetsz dolgozni,így nem kell apád dolgaival foglalkozni. A vásárlással sem lesz gondod.
" Azzal, hogy elhúzok otthonról, nincsenek a dolgok megoldva, ugyanis aláhamisította az aláírásomat."
MI VAN????? csak én vesztettem el itt a fonalat???
Arclemosó komplexusod van?
Sose hallottam ilyenről még :)
Az lányoknak nélkülözhetetlen ilyen korban, nézz szét az ilyen korú lány ismerőseidnél.
A kérdező talán a háziorvossal tudná ezt megbeszélni, ő átirányítja oda ahová szükséges.
Gondnokság alá a gyámhatóság helyezhet.
Nem csak ő a bolond.
Sajnos apai ágon öröklődik....
:D
Tényleg, mi a baj az arclemosóval? Nekem arcradírom és tonikom is van, meg több 10000-res sminkcuccok (összesen).
apukád tényleg elég érdekes, nem tűnik teljesen normálisnak. De hol hamisította alá?
Én spec. nem neked hanem az előttem kommentelőnek írtam az arclemosós dolgot...
Tanácsolni meg ezt tudtam - háziorvos vagy (majd) gyámhatóság.
Vagy mit szeretnél még hallani?
Kedves Shaddark! Így már világos. A sok gúnyolódó hozzászólás között sikerült az arclemosóra vonatkozó hozzászólásodat félreértenem.
Úgy érzem a gyámság se javítana a helyzeten. Én vagyok az egyetlen rokona, gondolom nekem kellene nap mint nap gondját viselnem. Eddig ezt tettem. Mostanra belefáradtam. Nem akarom egy életen át ezt csinálni.
Lezárnám ezt a témát, még mielőtt még valaki kedvet kapna egy újabb rosszindulatú bejegyzés idebiggyesztéséhez. Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!