Már nem nagyon bírom ezt. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az egész családom kikészít,úgy érzem sose leszek jó nekik.
Ma húgom ballagott,épp,hogy csak átment,de több mindent és több értékű dolgot kapott,mint én. pl.: mamám nekem adott egy 10000-est neki meg egy 20000-est. Nem értem mire fel,mikor nekem csak egy 3-asom lett év végére,neki meg 6 2-ese.Megkap mindent,jó,én se panaszkodhatok,de ő még többet,de mire fel? Nem tanul,már drogozott is,most meg cigizik,amit anyáék nem tudnak. Úgy érzem rá jobban büszkék.Jó,persze ő is a lányuk,de akkor is. Nem vagyok irigy,de ez nagyon fáj.
Csúnya is vagyok,akárhányszor itt volt valamilyen rokon,mindig megkérdezték és a fogszabályzó mikor lesz? Semmi önbizalmam nincs már,persze a suli miatt is,de erre ők is ráerősítettek.Lett is 1 éve,de akkor is mindig megszólnak valamiért. Ma "csak" 3-szor szólt meg anyum. Ha én pl. lelöknék egy vázát,akkor engem leszidnának,tesómat meg nem.
Nem értem,ha valaki hülyébb,akkor őt máris jobban kell szeretni? Tesóm is állandóan elszökik itthonról. Nálam sose veszik észre,ha rossz kedvem van,bezzeg nála..
2 éve megbukott,pótvizsgázott,de átment,erre elment a Balatonra,meg unokatesómhoz,meg ide-oda...
Nem tudom mit tehetnék,már kikészítenek,annyira rossz érzés... Még jó,hogy van barátom,aki szeret és még tartja bennem az életet :)
Köszi a válaszokat!

"Minden egyénnek tudatosnak, ébernek és figyelmesnek kell lennie, kísérleteznie kell az élettel, hogy rájöjjön, mi a jó neki. Minden, ami békét, nyugalmat, üdvöt ad, közelebb visz a létezéshez és annak végtelen harmóniájához - az jó. És minden, ami konfliktust, boldogtalanságot, fájdalmat okoz - az rossz. Ebben senki sem dönthet helyetted, mert minden egyénnek megvan a saját világa, a saját érzékenysége. Egyediek vagyunk. Ezrét a formulák nem fognak működni. Az egész világ ezt bizonyítja.
Soha ne kérdezd senkitől, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Az élet egy kísérlet, magadnak kell felfedezned, mi a helyes és mi a helytelen. Megeshet, hogy helytelenül cselekszel, de szert teszel a tapasztalatra, ami tudatosítja benned, mit kell kerülnöd. Megeshet, hogy valami jót teszel, és azonnal kiélvezheted az áldásait. A jutalom nem ezen az életen túl, nem a mennyországban és a pokolban vár. Hanem itt és most.
Minden tett azonnali eredményt hoz. Csak légy éber, és figyelj. Az érett emberek azok, akik megfigyelték és felfedezték maguknak, mi helyes és mi helytelen, mi jó és mi rossz. És azáltal, hogy ezt felfedezték a maguk számára, mérhetetlen belső tartásra tettek szert. Ha az egész világ mást gondolna, számukra az is közömbös. Megvan a saját tapasztalatuk, ami vezeti őket, és ez elég."
- Osho -

Jó fordítás, Grat :)
Így van, magaddal törődj és a pároddal akin érzed hogy szeret téged.
Ezt fogom tenni! :)
Igazából tesómat már inkább sajnálom,már a hazugságaiba engem kever bele,hogy olyanokat mondtam,hogy fogyatékos meg mit tudom én,hát amikor visszahallom,akkor tudom meg,hogy ezt vagy azt mondtam :D hát mondom oké :D :D
Nem tudom megérteni..
Köszönöm a válaszokat,hasznosítani fogom őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!