Mit tegyek? Én ezt nem bírom végig nézni! :' (
Sziasztok. Közepébe vágok :Anyukám folyton veri a 3 éves öcsémet, ha valami rosszat csinál..üvölt, mint egy idegbeteg állat, és üti-veri..nagyon elegem van már, hogy folyton ezt hallom ! Szüleim elválltak, az öcsém a nevelőapukámtól van, akivel jó a kapcsolatom...Nem tudom miért csinálja ezt, de sokszor a sírás kerülget már, hogy miért ilyen, mikor lemegyek, hogy felhozzam az öcsémet, én vagyok a hibás, mikor semmit nem csináltam..anyám azt se mondjatja, hogy minden munka rá marad, mert segítek itthon..nem tudom miért ilyen..4-5 éve válltak el, eddig semmi baj nem volt..már el is mentem itthonról, mert ezt már nem bírtam még múltkor, akkor se jött utánam, hanem a neveleőapám.. az igazi apukám külföldön dolgozik.=/
Mit tegyek??? :'( Én nem akarom ezt mégegyszer se hallani, se látni..:'( Legszívesebben elmennék innen az öcsémmel együtt..Segítsetek lécci :((
14/L

A nevelőapád miért hagyja, hogy anyád így bánjon a gyerekkel?Nem tudsz vele beszélni?
2 lehetőség van:
1. rokonok, nagyszülők segítsége
2. gyámhatóság

És a nevelőapukád ezt hagyja? Beszélj vele!
Anyukáddal próbáltál már erről beszélni egy nuygodt pillanatban,mikor csak ketten vagytok?
igen próbáltam, de abból is egy nagy üvöltés lett a vége, mert mindenki hibás, csak ő nem..
természetesen nem hagyja,már volt olyan is h ő is elment itthonról, ő is megszokta neki mondani h ez már sok..de semmit nem használ..=//

Kinek a házában éltek?
A nevelőapád a felnőtt, neki kellene intézkednie, s tenni azért, hogy normális legyen a légkör, nem egy gyereknek.
Ha ő sem tűri el ezt, akkor miért nem tesz érte?Térítse észhez anyukádat, mert ti , gyerekek isszátok meg a levét.
Ha a nevelőapádé a ház, akkor egyszerű, mit kell tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!