Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én ezt nem bírom...

Mit tegyek? Én ezt nem bírom végig nézni! :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok. Közepébe vágok :Anyukám folyton veri a 3 éves öcsémet, ha valami rosszat csinál..üvölt, mint egy idegbeteg állat, és üti-veri..nagyon elegem van már, hogy folyton ezt hallom ! Szüleim elválltak, az öcsém a nevelőapukámtól van, akivel jó a kapcsolatom...Nem tudom miért csinálja ezt, de sokszor a sírás kerülget már, hogy miért ilyen, mikor lemegyek, hogy felhozzam az öcsémet, én vagyok a hibás, mikor semmit nem csináltam..anyám azt se mondjatja, hogy minden munka rá marad, mert segítek itthon..nem tudom miért ilyen..4-5 éve válltak el, eddig semmi baj nem volt..már el is mentem itthonról, mert ezt már nem bírtam még múltkor, akkor se jött utánam, hanem a neveleőapám.. az igazi apukám külföldön dolgozik.=/

Mit tegyek??? :'( Én nem akarom ezt mégegyszer se hallani, se látni..:'( Legszívesebben elmennék innen az öcsémmel együtt..Segítsetek lécci :((

14/L

2012. máj. 23. 18:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Édesanyád orvosi kezelésre szorul. Vedd rá a nevelőapádat, hogy vigye orvoshoz. Az okokat valószínű elhallgatják előtted, de a végeredmény /a kicsi verése/ őrült tett. Egy három éves gyerek nem lehet rossz!
2012. máj. 23. 19:25
 22/26 A kérdező kommentje:

egy nap többször kiabál vele, de nem mindig üti meg..

sokszor megmondtam neki a magamát, öcsémet is vittem már el sétálni.egyszerűen utálok itthon lenni..magamat lesz@arom, inkább ezt a pici gyereket sajnálom...anya eddig nem volt ilyen..=//

2012. máj. 23. 19:30
 23/26 anonim ***** válasza:

kérdezd meg jóanyádat, h mi baja van? fáradt? munkahelyén szemétkednek vele?

csinálj meg otthon minden házimunkát, nyald fényesre a lakást, tanulj meg főzni. ez később még mind jól jöhet. vedd le a terhet a válláról. sztem azért ilyen, mert elege van mindenből, és otthon is csak a kupit látja. persze az nem megoldás, h a kisöcsédet megüti, de nem hiszem, hogy azért, mert anyád ne lenne épeszű, hanem mert valakin ki akarja tölteni a dühét.

öcséd után pakolj el, foglalkozz vele is.

nevelőapád ilyenkor hol van?

2012. máj. 23. 20:59
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az jó megoldás, hogy valami terhet leveszel a válláról megtanulsz egy két dolgot főzni, segítesz takarítgatni és közben beszélgetnétek, hidd el jobb lenne a hangulata. Szerintem csak nagyon kimerült a mindennapokban.
2012. máj. 24. 07:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb üvöltve veri az öcsédet, hívd ki a pszichiátriát, hogy anyád megőrült, tombol és a kicsit veri.Ha szerencséd van és kimennek, könnyen lehet, hogy egy életre elmegy a kedve az állati viselkedéstől.
2012. máj. 24. 09:35
 26/26 A kérdező kommentje:

nevelőapám egész nap dolgozik szinte..=/

amúgy anyám nem hülye, csak egy kicsit..mikor minden rendbevan mindenhol, tök kedves, meg igazából nagyon szeret minket, és mindent megadna ha lehetne..csak van mikor elmebajos..

köszi minden választ.<3

2012. máj. 24. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!