Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én ezt nem bírom...

Mit tegyek? Én ezt nem bírom végig nézni! :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok. Közepébe vágok :Anyukám folyton veri a 3 éves öcsémet, ha valami rosszat csinál..üvölt, mint egy idegbeteg állat, és üti-veri..nagyon elegem van már, hogy folyton ezt hallom ! Szüleim elválltak, az öcsém a nevelőapukámtól van, akivel jó a kapcsolatom...Nem tudom miért csinálja ezt, de sokszor a sírás kerülget már, hogy miért ilyen, mikor lemegyek, hogy felhozzam az öcsémet, én vagyok a hibás, mikor semmit nem csináltam..anyám azt se mondjatja, hogy minden munka rá marad, mert segítek itthon..nem tudom miért ilyen..4-5 éve válltak el, eddig semmi baj nem volt..már el is mentem itthonról, mert ezt már nem bírtam még múltkor, akkor se jött utánam, hanem a neveleőapám.. az igazi apukám külföldön dolgozik.=/

Mit tegyek??? :'( Én nem akarom ezt mégegyszer se hallani, se látni..:'( Legszívesebben elmennék innen az öcsémmel együtt..Segítsetek lécci :((

14/L

2012. máj. 23. 18:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Emiatt nem fognak családot szétszakítani, akkor nem is lenne család Mo.-on, mert mindenhol van valami difi, vagy a gyereket verik vagy a szülő alkesz stb.

Anyudnak viszont ajánlhatnak pszichológusi segítséget. Van valami weboldal, ami a bántalmazottakról és bántalmazókról szól, kicsit guglizol, megtalálod, hátha hat rá. Tanácsok vannak benne mindkét félnek, csak nem jut eszembe a címe.

2012. máj. 23. 19:06
 12/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen nektek.:)
2012. máj. 23. 19:07
 13/26 anonim válasza:
100%
Mielött elkezded a folyamatot vegyél egy mély levegöt és aztán ugorj, készülj fel arra hogy ebben az esetben senki és semmi nem tántorít el téged a döntéstöl attól hogy tenned kell valamit az öcsédért és érted is. Elöbb keress fel rokonokat mondjuk édes apádat aki külföldön él vagy másokat akik megtudnak érteni. Beszéld meg velük a dolgot hogy te ezt nemtudod így kibirni, hozzatok valami döntést , segíteni fognak. A gyámhatóságot nem ajánlanám mert nagyon nemjó folyamat elhiheted, és így Anyukáddal sem fogsz olyan szörnyüséget tenni, de ilyenkor magatokra kell gondolni, így nem lehet normálisan élni.
2012. máj. 23. 19:08
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) szerintem mamámnak szólok..először is.xd
2012. máj. 23. 19:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Ilyen egy anyát... :S Idegbeteg, aztán a pici gyereken tölti ki. Na ilyen esetben lenne jogos, ha a férjétől kapna pár pofont, hogy tudja, mit csinál!
2012. máj. 23. 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Szépen fogod a gyereket,és kiviszed a lakásból.Már rég ezt kellett volna csinálnod ilyen helyzetekben.
2012. máj. 23. 19:18
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Jaj ne röhögtessetek!!

14 éves a gyerek! Ez rohadtul nem úgy megy, hogy besokalltam, elmegyek és viszem a picit is.

Biztos vagy benne, hogy nem történt semmi komoly előtte? A folyton mégis mennyit jelent?

2012. máj. 23. 19:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Neked ki a gyámod? Nevelőapád, vagy édesapád? Ha anyukádtól elveszik a gyerekeit, az öcséd az apukájához, te meg a gyámodhoz kerülnél. Beszélj nevelőapáddal, biztos neki is elege van már ebből... :(
2012. máj. 23. 19:22
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Fogd meg a gyereket, és vidd be a szobádba, vagy ki az udvarra, bárhová... Ha rádkiabál anyukád, csak hagyd ott, vagy szólj rá, esetleg kiabálj te is vissza, hogy miért bántja a kicsit, lehet, hogy egyszer megpofozna, de akkor csak hagyd ott, és hozd el onnan az öcséd, tedd le játszani valahová..
2012. máj. 23. 19:23
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Én 14 évesen simán nekimentem volna anyámnak, ha bántja a kistestvérem. Nem ülnék sírva a szobámban. Ha engem is megüt, akkor megvédem magam, még mindig több eséllyel védem meg magam, mint a 3 éves kisfiú.
2012. máj. 23. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!