A gyümölcsnapot estére már nem bírom ki és szoktam enni fehérjét salival. Ezzel szerintem nem bűnözök vagy igen? Aki végig csinálta, utánna hogy alakult kilóban?
Kéne kicsit olvasgatni, hogy hogyan működik az emberi szervezet, mi az a szénhidrát, mi az a fehérje, mi az a zsír. Milyen edzésformák vannak. Mi az a kalória. Mit értünk fogyás alatt. Ez után magad is levonhatod a megfelelő következtetést.
Nekem nincs szükségem fogyásra.
Én is végigcsináltam a 90 napos diétát 2009 elején.
Az elején még próbálkoztam, de hamar rájöttem, hogy nem lehet normálisan kibírni a gyümölcsnapot "bűnözés" nélkül.
Egy idő után már azt sem tudtam véghezvinni, hogy délelőtt csak gyümölcsöt egyek, mert a sok gyümölcstől rengeteg gyomorsavam lett.
Én 8-10 kg-ot fogytam tőle, úgy hogy nem tartottam be mindent, viszont hamar vissza is rakódott.
Egy biztos, hogy ez a fajta diéta valamilyen szinten tönkrevágta a gyomrom, mert azóta sokat küszködök a gyomorsavval. Így nem is ajánlom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!