Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család vagy a gyerekkori álmom?

Család vagy a gyerekkori álmom?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Gyerekkori álmom, hogy pilóta leszek (utasszállító repülőgép). Idő közben főiskolára mentem és megtetszett egy úgymond "földi" szakma is. Megismerkedtem 2 éve a barátommal, és együtt szeretnénk leélni az életünket, ez már teljesen biztos és a családalapítás, közös otthon felé is tettünk már lépéseket. =)

Szépen lassan háttérbe került az álmom, de azért még mindig úgy érzem, ez tenne igazán boldoggá. Lehet nem csinálnám hosszan, de egy ideig biztosan.

A probléma: Ez egy olyan szakma, ami folyamatos távolléttel jár, nagyon ritkán látnánk egymást, a család meg nem tudom mennyire működne emellett. Nem szeretnék későn szülni, ugyanakkor nem is hagynám itt a gyerekeimet és mennék el messzire dolgozni!

De mégis csak ez egy hatalmas álmom. Nem tudom, mennyire merjek nekivágni, és felrúgni a jelenlegi átlagos életemet az önmegvalósításért cseerébe.

Köszönöm a válaszokat!

21N

2012. jún. 16. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
És azzal tisztában vagy,hogy mennyibe kerül egy külföldi egyetemi képzés?Mert Mo-n biztos nem vennének fel...vagy már pilótaképző szakok sincsenek....
2012. jún. 16. 22:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenképp a gyerekkori álmod.

Elöttem is hasonló dilemma állt, és nem bántam meg, hogy a karrierem választottam. A szerelem elmúlik, és még nagyon fiatal vagy.

2012. jún. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!