Család vagy a gyerekkori álmom?
21 éves lány vagyok. Gyerekkori álmom, hogy pilóta leszek (utasszállító repülőgép). Idő közben főiskolára mentem és megtetszett egy úgymond "földi" szakma is. Megismerkedtem 2 éve a barátommal, és együtt szeretnénk leélni az életünket, ez már teljesen biztos és a családalapítás, közös otthon felé is tettünk már lépéseket. =)
Szépen lassan háttérbe került az álmom, de azért még mindig úgy érzem, ez tenne igazán boldoggá. Lehet nem csinálnám hosszan, de egy ideig biztosan.
A probléma: Ez egy olyan szakma, ami folyamatos távolléttel jár, nagyon ritkán látnánk egymást, a család meg nem tudom mennyire működne emellett. Nem szeretnék későn szülni, ugyanakkor nem is hagynám itt a gyerekeimet és mennék el messzire dolgozni!
De mégis csak ez egy hatalmas álmom. Nem tudom, mennyire merjek nekivágni, és felrúgni a jelenlegi átlagos életemet az önmegvalósításért cseerébe.
Köszönöm a válaszokat!
21N
Mindenképp a gyerekkori álmod.
Elöttem is hasonló dilemma állt, és nem bántam meg, hogy a karrierem választottam. A szerelem elmúlik, és még nagyon fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!