Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le minket?

Miért néznek le minket?

Figyelt kérdés
5 gyerekünk van.Zsófi(15),Barnabás(13),Ákos(9),Léna(7),Simon(2).Nem járunk szakadt,piszkos ruhákba,ápoltak vagyunk,ha kell egy gyereknek egy hónapban 3 cipőt is veszünk,ha elszakadt,tropára ment.Ehhez képest a nagylányomat a gimiben úgy lenézik,hogy sírva jön haza. Fiamat kitagadják,mert egy iskolába járnak az Ákossal és a Lénával,ezért hazahozza őket.A kis Simonkámat a gondozónénik szidják össze-vissza,hogy na ez a Puskás(családnevünk) gyerek is idejár úgy,mint a többi.(Minden gyerekünk ebbe a bölcsibe járt.)Szegényemet rángatják össze-vissza.Ezt onnan tudom,hogy amikor mentem érte,akkor láttam,hallottam,hogy mondták,hogy na a te anyád is megérkezett,és arrébb lökték,hogy fussál anyádhoz és menjetek haza minél előbb.Úgy sírt:( Miért hiszi mindenki azt,hogy egy szakasztott család vagyunk?Egy anyuka a bölcsibe azt mondta nekem "viccesen":Te is aztán szülöd halomra a gyerekeidet! Ez is nagyon fájt:( Mit tegyek,hogy befogadják a gyerekeimet,és ne nézzék le őket,csak mert nagycsaládosak?:(

2012. jún. 14. 15:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

Ez nagyon durva! Én csak furcsállom, ha ennyi gyerek van, de végül is semmi közöm hozzá.

Nem tudom mit tehetnél, de az biztos, hogy a kedves óvónőt kiosztanám, ha látom, hogy mit tesz a gyerekemmel!

2012. jún. 14. 15:30
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Miért írod ki a neveteket?
2012. jún. 14. 15:32
 3/28 anonim ***** válasza:
97%
Ez hülyeség, senkit nem érdekel, hogy hány testvére van egy gyereknek. Az szóba sem jöhet nálad, hogy a gyerekeid rosszul viselkednek? Persze erre simán rávághatod, hogy angyalok,aztán kitudja.
2012. jún. 14. 15:34
 4/28 anonim ***** válasza:
89%

először is, túlzásnak érzem, hogy egy gyereknek egy hónapban három cípőt vesztek, ha elszakad, tropára ment. enyit ne fogyaszt egy gyerek se, szóval vagy eleve nem voltak újak, vagy nagyot mondasz, h bizonyítsd az igazad. szükségtelen. akik havi 3 cipő vesznek a gyereknek, azért veszik, mert megtehetik és imádják öltöztetni, nem azért, mert ennyi idő alatt mindet "elnyűvi". kis logikai buktató

valammi azért lehet a gyerekekkel, ha mindegyiket, mindenhol utálják, bölcsiben, suliban egyaránt. lehet, h nem jut elég időtök rájuk és kicsit neveletlenek, szeleburdiak, ezért nehéz perceket okoznak a nevelőknek. ami a kisebbiket illeti, én a helyedben átvinném másik bölcsib a gyereket, ne hagyd, h így bánjanak vele, bármi is az oka. egy szó, mint száz, lhet valami, ami miatt ennyire szúrjátok mindenki szemét, de ennyiből nyilván nem tudom megmondani, h konkrétan mi lehet az. általánosba olt egy osztálytársam 13-an voltak testvére. sosem bántottuk érte, és a tanárnőnk minden évben minimum egyszer a fülünk hallatára elmondta a kissrácra, mennyire tiszteli az anyukáját, amiért ennyi gyereket felnevelt. persze minden pedagógus más és más... ha van oka az ellenszenvnek, akkor is tilos volna mutatni a gyerekek felé. én a helyedben megpróbálnám megbeszélni ezt a pedagógusokkal, h tisztázzuk a helyzetet és találjunk rá valami megoldást, mert ebben a gyerekeid sérülnek a legjobban, pedig nem ők a hibásak

2012. jún. 14. 15:37
 5/28 Dottorre ***** válasza:
97%
A bölcsiben kikérheted magadnak (udvarias formában), hogy mi a gondjuk avval, hogy odajárnak a gyerekeid. A sulis dolgokról sajnos nem tehetsz, de igazából azok a gyerekek sem, akik bántják a gyerekeid, ők ezt hallják otthon, hogy na ezek is csak sz*rják a gyerekeket... és ezt viszik be az iskolába. Evvel nem tudsz mit tenni, mert ha teszel, akkor azért fogják cikizni a gyermekeid. Sajnos fel kell őket lelkileg készíteni ezekre a dolgokra, mást nem tudsz tenni, esetleg annyit, hogy nem egy helyre járatod őket (amelyik már elég nagy hozzá, esetleg mehet egy kicsit távolabbi intézménybe is).
2012. jún. 14. 15:38
 6/28 anonim ***** válasza:
88%
Miért írod ki a neveteket? Biztos, hogy a te családodat írtad ki, nem valaki másokat akarsz így "befeketíteni"?
2012. jún. 14. 15:40
 7/28 A kérdező kommentje:
15:34! Nem azok a sarokba ülősek,de nem is olyan rosszak,hogy így kelljen viselkedni velük.Normális gyerekek.Játszanak egymással,nem bántják a többi gyereket,de egyszer-kétszer ők is megbolondulnak,és akkor meg is tudom érteni a gondozónénit,hogy mondja,hogy majdnem kimászott a gyerek a kerítésen.Ilyenkor itthon bünti van.Normálisan vannak nevelve,nyugodtak általában.
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

Sosem felejtem el: a gimiben töltött első napomon történt, az osztályfőnöknek kellett bemutatkoznunk. Az egyik fiú osztálytársamtól megkérdezte az ofő: "És hány testvéred van?" Mire ő: "Hát egy. Nem vagyunk mi cigányok!" Kevesen döbbentek meg, a többség jót vihogott, de nem csak azért mert még csak 14-15 évesek voltunk, hanem mert Mo-n illik egyformának lenni: 20 és 25 év között házasodni, KÉT gyerek, ház, kocsi, nyaralás. Ha valamid nincs, vagy több van, akkor már piszkálnak.

Légy büszke mind az öt gyerekedre, tanítsd meg nekik, hogy bár nem vagytok "átlagos" magyar család, de jól van ez így!

9/28 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem irigyek. Nem mindenki teheti meg a mai világban, hogy ennyi gyereket neveljen. Ne foglalkozz velük. Ilyen a magyar ember sajnos.
2012. jún. 14. 15:45
 10/28 anonim ***** válasza:
78%
Drága Puskás Anyuka! Az összes kalapomat megemelem előttetek, hogy vállaltatok 5 gyermeket és tiszta szívemből kívánom, hogy mindannyiukat neveljétek fel jó egészségben, békességben és boldogságban. Nagy családból származom, tehát kamaszkoromban ismertem minden hátrányát és így felnőttként pedig minden előnyét. Ne legyenek kétségeid, hogy a gyerekeidet az életben nagy előnyhöz juttattad azzal, hogy öten vannak, én tudom, hogy mennyi áldozatot hozol nap mint nap és ezért a legnagyobb elismerés illessen téged mind a gyerekeid, mind a világ részéről. A kis Simon gondozójának pedig említsd meg, hogy emberelje meg magát és kapja elő a jobbik énjét, amíg van munkahelye, mert manapság semmi nem biztos, főleg a munkahely nem. És ne légy érzékeny, ha rólad és a gyerekeidről van szó. Légy büszke a nagy családodra és legyen erőd összetartani őket. Ölellek sok szeretettel mindnyájatokat.
2012. jún. 14. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!