Miért néznek le minket?
Ez nagyon durva! Én csak furcsállom, ha ennyi gyerek van, de végül is semmi közöm hozzá.
Nem tudom mit tehetnél, de az biztos, hogy a kedves óvónőt kiosztanám, ha látom, hogy mit tesz a gyerekemmel!
először is, túlzásnak érzem, hogy egy gyereknek egy hónapban három cípőt vesztek, ha elszakad, tropára ment. enyit ne fogyaszt egy gyerek se, szóval vagy eleve nem voltak újak, vagy nagyot mondasz, h bizonyítsd az igazad. szükségtelen. akik havi 3 cipő vesznek a gyereknek, azért veszik, mert megtehetik és imádják öltöztetni, nem azért, mert ennyi idő alatt mindet "elnyűvi". kis logikai buktató
valammi azért lehet a gyerekekkel, ha mindegyiket, mindenhol utálják, bölcsiben, suliban egyaránt. lehet, h nem jut elég időtök rájuk és kicsit neveletlenek, szeleburdiak, ezért nehéz perceket okoznak a nevelőknek. ami a kisebbiket illeti, én a helyedben átvinném másik bölcsib a gyereket, ne hagyd, h így bánjanak vele, bármi is az oka. egy szó, mint száz, lhet valami, ami miatt ennyire szúrjátok mindenki szemét, de ennyiből nyilván nem tudom megmondani, h konkrétan mi lehet az. általánosba olt egy osztálytársam 13-an voltak testvére. sosem bántottuk érte, és a tanárnőnk minden évben minimum egyszer a fülünk hallatára elmondta a kissrácra, mennyire tiszteli az anyukáját, amiért ennyi gyereket felnevelt. persze minden pedagógus más és más... ha van oka az ellenszenvnek, akkor is tilos volna mutatni a gyerekek felé. én a helyedben megpróbálnám megbeszélni ezt a pedagógusokkal, h tisztázzuk a helyzetet és találjunk rá valami megoldást, mert ebben a gyerekeid sérülnek a legjobban, pedig nem ők a hibásak
Sosem felejtem el: a gimiben töltött első napomon történt, az osztályfőnöknek kellett bemutatkoznunk. Az egyik fiú osztálytársamtól megkérdezte az ofő: "És hány testvéred van?" Mire ő: "Hát egy. Nem vagyunk mi cigányok!" Kevesen döbbentek meg, a többség jót vihogott, de nem csak azért mert még csak 14-15 évesek voltunk, hanem mert Mo-n illik egyformának lenni: 20 és 25 év között házasodni, KÉT gyerek, ház, kocsi, nyaralás. Ha valamid nincs, vagy több van, akkor már piszkálnak.
Légy büszke mind az öt gyerekedre, tanítsd meg nekik, hogy bár nem vagytok "átlagos" magyar család, de jól van ez így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!